ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην πόλη»: Στόχος τους ο μηδενισμός!

Όλη η προεκλογική περίοδος έχει λάβει χώρα σε ένα περιβάλλον αοριστίας, λασπολογίας και μηδενισμού, εκ μέρους του συνδυασμού του Νίκου Κοκκίνη, το οποίο έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε δεχθεί ανελέητο πόλεμο, και κριτική όχι με στόχο το έργο μας, αλλά με στόχο τον μηδενισμό και την υποτίμηση της προσπάθειας τόσων ανθρώπων.

Έχουμε ακούσει πολλά … το μόνο που δεν ακούσαμε είναι το πρόγραμμα τους. Ένα σαφές πρόγραμμα, ξεκάθαρο για το τι θα κάνουν την επόμενη μέρα, έστω σε ένα τομέα. Καταιγισμός κειμένων στην πλειονότητα τους, ασύντακτων που αντικατοπτρίζουν τη σύγχυση που υπάρχει στο συνδυασμό, αναπαράγοντας συνεχώς τα ίδια πράγματα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στο κλίμα πόλωσης και εκφοβισμού που καλλιεργείται συστηματικά από εκείνους εμείς προτάσσουμε την ομαδικότητα, την εργατικότητα και την αξιοπρέπεια μας!

Στις τακτικές του παλαιοκομματισμού και των μικροπολιτικών συμφερόντων εμείς απαντάμε με εκσυγχρονισμό, έχουμε αφήσει πίσω μας την δεκαετία του 1980 και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα!

swell adv 2021

Αντιπαραβάλλοντας αυτό το κλίμα κι αυτή την τάση ισοπέδωσης εμείς μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για έργα, για πράξεις και για όραμα!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Με σιγουριά στην κρίση τον δημοτών, με την ευθύνη που έχουμε για τον τόπο μας και τα παιδιά μας, με καθαρή πρόταση προχωράμε μαζί!

Μαζί για τον Άνθρωπο, για τον τόπο, για τον τουρισμό, για τον πολιτισμό, για τον αθλητισμό και για το περιβάλλον!

Ένα όραμα που ξεκινήσαμε ΜΑΖΙ πριν μία πενταετία και ΜΑΖΙ θα ολοκληρώσουμε!


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button