Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην πόλη»: Οι υποψήφιοι της τοπικής κοινότητας Καλού Χωριού

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Την στήριξη τους στον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και εκ νέου υποψήφιο κ. Αντώνη Ζερβό, επιβεβαίωσαν οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι του Καλού Χωριού.

Νέοι κυρίως άνθρωποι αλλά και έμπειροι αυτοδιοικητικοί, με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο τους, όπου γεννήθηκαν, συσχετίστηκαν, δραστηριοποιήθηκαν επαγγελματικά, δημιούργησαν οικογένειες, με θετική ενέργεια προσδοκούν και οραματίζονται το καλύτερο για τον τόπο τους, στοχεύοντας ψηλά και πασχίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, καλούμαστε να αναδείξουμε την Δημοτική Αρχή, που θα οδηγήσει τον Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης, στο κατώφλι της νέας εποχής.

Παρακάτω παρουσιάζονται άνθρωποι του τόπου μας που αντικατοπτρίζουν αυτή την προσέγγιση.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

1.     Ανδρουλάκης Εμμανουήλ, Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος

«Ελπίζω με την εμπειρία και την γνώση που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση που κατείχα ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Νικολάου, να βοηθήσω και εγώ ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης του Τοπικού Συμβουλίου, προς όφελος του τόπου μας.

Zuper Service

Θα πρέπει  να λειτουργήσουμε συλλογικά όλοι οι φορείς, αλλά και όλοι όσοι έχουν εμπειρία από τα κοινά και οι επιστήμονες αυτού του τόπου να θέσουν τις προτάσεις τους γιατί το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός πλάνου για να στηριχθούμε και να διεκδικήσουμε στηριζόμενοι σε αυτό.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Δικαίωμα στην Πόλη, πέραν της τιμής που μου γίνεται, αποτελεί μια πρόκληση για μένα, αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας για τον τόπο μου.»

2.     Γιανναδάκης Αντώνιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος.

«Γεννήθηκα το 1991 στον Άγιο Νικόλαο και είμαι μόνιμος κάτοικος Καλού Χωριού. Τελείωσα το  Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου και ακολούθως φοίτησα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, όπου και απέκτησα πτυχίο, στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Από το 2013 δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα σε επιχειρήσεις του Αγίου Νικολάου, έχοντας ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ιδιαίτερα μέσω του Λαογραφικού και πολιτιστικού Συλλόγου Καλού Χωριού, ως εκλεγμένο μέλος των παραπάνω σωματείων.

Ως νέος άνθρωπος, οραματίζομαι, την γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας σε όλους τους τομείς, αφού πρώτα υπάρξει αλλαγή της σκέψης και ευαισθητοποίηση στα ζητήματα εκείνα που λειτουργούν ως βαρίδια για τον τόπο.

Πιστεύω ότι με τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη αυτό είναι εφικτό.»

3.     Δατσέρη Άννα – Μαρία, Ξενοδοχοϋπάλληλος.

«Είμαι τελειόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής και εργάζομαι στον ξενοδοχειακό χώρο ώς καμαριέρα.»

4.     Κλώντζα Χαρίκλεια (Χαρούλα), Ιδιωτική Υπάλληλος

«Γεννήθηκα στο Καλό Χωριό όπου και μεγάλωσα. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Κορνάρο και έχουμε πέντε παιδιά. Τα τελευταία 15 χρόνια μένουμε μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος.

Ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μου και συγκεκριμένα για το Καλό Χωριό, για αυτό και αποδέχτηκα την πρόσκληση του δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού να είμαι υποψήφια στο συμβούλιο της Τοπικής  Κοινότητας Καλού Χωριού.

Ισχυρό κίνητρο για εμένα αποτέλεσε ότι ο Αντώνης Ζερβός είναι ένας άνθρωπος που έχει συνεισφέρει πολλά, όμως έχει την όρεξη και το όραμα για πολλά περισσότερα.

Για αυτό ζητώ την στήριξη σας, έτσι ώστε αυτό το όραμα να γίνει πραγματικότητα.»

5.     Μανδουράρης Μιχαήλ, Συνταξιούχος Ναυτικός

«Γεννήθηκα και κατοικώ στο Καλό Χωριό.

Είμαι συνταξιούχος πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού. Το δίπλωμα μου το έλαβα από την Αν. Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (Κ.Ε.Σ.Ε.Ν).

Έχω πλοιαρχήσει σε ποντοπόρα πλοία από το 1981 – 2002.

Εργάστηκα στην Ιαπωνία ως Port Captain, ενώ ορίστηκα από το ΥΕΝ, ως επιθεωρητής εμπορικών πλοίων Ν. Λασιθίου.

Έχω εκλεγεί στο Δ.Σ της Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Πατρών, στο Δ.Σ του συνεταιρισμού Καλού Χωριού, στο Δ.Σ της Ένωσης  Μεραμβέλλου, στο Δ.Σ κοινότητας Καλού Χωριού εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας για δύο συνεχόμενες θητείες.

Είμαι παντρεμένος με την Καραγιαννάκη Νικολίτσα με την οποία έχω αποκτήσει δυο κόρες. Την Ευαγγελία – ψυχολόγο και την Ιωάννα πλοιοσυνοδό.»

6.     Παναγιωτοπούλου Μαριάνα, Τουριστική Επιχειρηματίας.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1985 και ζω στην Κρήτη τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής μου. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυριδάκη και σύντομα περιμένουμε και το πρώτο μας παιδί.

Σπούδασα Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (ΠΚ). Ακολούθησε ένα Μaster στην Ιατρική Σχολή εξειδικεύοντάς με στην κατασκευή δέρματος για εγκαύματα και ένα Master σε Business Administration στην Alba.

Διηύθυνα Εργαστήριο Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΠΚ. Αλλάζοντας πορεία προς τον τουριστικό τομέα, εκπαιδεύτηκα από την TUI στο εξωτερικό και μετέπειτα εργάστηκα στο Candia Maris και στην οικογενειακή μας επιχείρηση Istron Villas.

Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, θέτοντας υποψηφιότητα για το δημοτικό διαμέρισμα του Καλού Χωριού με τον συνδυασμό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, του Αντώνη Ζερβού, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ για τις απόψεις του που συγκλίνουν με τις δικές μου.

Προτίθεμαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αναμόρφωση του Καλού Χωριού, που θεωρώ μια από τις ομορφότερες γωνιές της χώρας μας και τόπο μου.

Απαιτείται πολλή εργασία, μεγάλες δεξιότητες και ομαδική στήριξη για να μπορέσουμε να αναδείξουμε το Καλό Χωριό σε αυτό που πραγματικά είναι.»

7.     Πολιτάκης Ελευθέριος (Πριόβολος), Συνταξιούχος

«Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα τελευταία 22 χρόνια ζω στο Καλό Χωριό και αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που ζω σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Η ομορφιά, το φυσικό κάλλος της περιοχής και η καλοσύνη των ανθρώπων με έκαναν να επενδύσω και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στην περιοχή.

Διετέλεσα πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Πύργος – Καλό Χωριό» και επί της θητείας μου, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Λασιθίου, ανεβαίνοντας κατηγορία.

Αποφάσισα να πάρω μέρος στις τοπικές εκλογές, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μαζί, να αναδείξουμε περισσότερο τις ομορφιές του τόπου μας, να γίνει πιο επισκέψιμος, να ανοίξουμε νέες θέσεις εργασίας για τους νέους μας.»

8.     Τζανάκη Εμμανουέλα, Δασκάλα.

«Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με βαθμό πτυχίου άριστα.

Γνωρίζω αγγλικά και ασχολούμαι με τη μουσική, έχοντας αρμονίου.

Έχω πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια, και εργαστήρια για την εκπόνηση εργασιών στο Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Από το 2017 παραδίδω μαθήματα κατ οίκον σε παιδιά δημοτικού και Γυμνασίου.

Είμαι μέλος της Δημοτικής Χορωδίας Αγίου Νικολάου.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button