ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην πόλη»: Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο ΡΕΞ (pics)Με μήνυμα νίκης και ελπίδας έκλεισε ο κύκλος των συγκεντρώσεων για την προεκλογική περίοδο και για τον συνδυασμό «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» με επικεφαλής τον κο Αντώνη Ζερβό.Οι μικρές παρουσίες γέμισαν την σκηνή δίνοντας χρώμα και χαμόγελο σε όλους τους παρευρισκόμενους συγκινώντας ακόμη και τον δήμαρχο λέγοντας του χαρακτηριστικά «Αντώνη, θυμήσου πως είμαστε μαζί σου»  Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλι ο κος Αντώνης Ζερβός ευχαρίστησε τους μικρούς φίλους αλλά και τον κόσμο ο οποίος στάθηκε δίπλα του σε αυτόν το δύσκολο αγώνα.

Στην ομιλία του ο κος Αντώνης Ζερβός μοιράστηκε τις σκέψεις του συνδυασμού αναφερόμενος στο δύσκολο έργο που έφεραν εις πέρας τα τελευταία χρόνια τονίζοντας πως «θα πάμε μαζί για να συνεχίσουμε το έργο μας».Κλείνοντας έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για τις 26 Μαϊου έχοντας στο πλευρό του, τους ποιο ισχυρούς συνεργάτες.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close