Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2019«Δικαίωμα στην πόλη»: Επίσκεψη στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης

«Δικαίωμα στην πόλη»: Επίσκεψη στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ), επισκέφθηκε την Τετάρτη (22/5) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και εκ νέου υποψήφιος κ. Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού “Δικαίωμα στην πόλη”, επιθυμώντας να επιβεβαιώσει την βούληση αλλά και την θέληση της παρούσας δημοτικής αρχής, προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία της σχολής, αλλά και να βοηθηθούν ουσιαστικά οι φοιτητές, ώστε να βρουν τον ρόλο που τους αρμόζει στην φοιτητική κοινότητα.

Σε δήλωση του ο κ. Ζερβός, ανέφερε : “Θεωρώ επιβεβλημένη ανάγκη να τακτοποιηθεί το θέμα της εξομοίωσης των παραγωγικών σχολών με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γ/θμιας εκπαίδευσης. Πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε οι φοιτητές να έχουν την δυνατότητα και να απολαμβάνουν όσα δικαιούνται”.

mechanical adv 2021

Εξ άλλου όπως ανέφερε, παρουσία της Δ/ντριας της σχολής κ. Ευαγγελίας Σημαντηράκη καθώς και του προέδρου των σπουδαστών κ. Κωνσταντίνου Κορόβιλα, ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του, θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε ειλικρινή διεκδίκηση των φοιτητών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών φοίτησης τους.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-