Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2019«Δικαίωμα στην πόλη»: Δύο νέες υποψηφιότητες με τον κο Αντώνη Ζερβό

«Δικαίωμα στην πόλη»: Δύο νέες υποψηφιότητες με τον κο Αντώνη Ζερβό

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Κατερίνα Δετοράκη. «Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο, όπου και ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές.
Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Lumnaj και έχω δύο παιδιά, την Ελίζα και τον Θωμά. Είμαι κάτοχος πτυχίων τεσσάρων ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα), ενώ τα τελευταία είκοσι χρόνια δραστηριοποιούμαι επιτυχώς στον ξενοδοχειακό τομέα.

Έχω θητεύσει ως πρόεδρος αλλά και ως μέλος κατ’ επανάληψη σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του δήμου μας, αλλά και στην Ένωση Γονέων Αγίου Νικολάου. Συμμετέχω για δεύτερη φορά στον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη, με επικεφαλής τον Αντώνη Ζερβό, επιθυμώντας να προσφέρω εθελοντικά σε κάθε δράση που αναλαμβάνεται στην πόλη προς όφελος κυρίως των ντόπιων αλλά και των φιλοξενούμενων σε αυτήν.

mechanical adv 2021

Συμμετέχω, γιατί μόνο με την συνδρομή όλων, μπορούμε να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει!»

apostolakis adv 2

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Ελένη Τσαμπανάκη. «Γεννήθηκα την Πρωτομαγιά του 1966. Τα 10 πρώτα χρόνια της ζωής μου τα έζησα στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Στη συνέχεια επέστρεψα στον Άγιο Νικόλαο.

Τελείωσα το Γενικό λύκειο Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια σπούδασα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων. Τώρα είμαι συνταξιούχος του Υπουργείου Πολιτισμού. Είμαι μητέρα τριών παιδιών.

Κατά το διάστημα της σχολικής τους φοίτησης διετέλεσα Πρόεδρος – Γραμματέας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τόσο στο 1 ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου όσο και στο Γενικό Λύκειο & το ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου.

Εδώ και 4 χρόνια είμαι Γραμματέας στον σύλλογο τριτέκνων Νομού Λασιθίου. Η αγάπη μου για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες μου με ώθησαν να δεχτώ την πρόταση του νυν δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού για να συμμετέχω στον συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

zygos gif 2020b