Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην Πόλη» – Αντώνης Ζερβός: Οι υποψήφιοι πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που στηρίζουν

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Ζούμε σ’ ένα ευλογημένο τόπο και χαράζουμε μαζί το μέλλον μας, ως άνθρωποι που επιλέξαμε το Μεραμπέλλο για να ζήσουμε, να εργαστούμε και να δημιουργήσουμε.

Την τελευταία πενταετία η παρούσα δημοτική αρχή, με εμπειρία, γνώση, αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς, εργάζεται καθημερινά για τον τόπο συνολικά.

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Προσπαθούμε και βρίσκουμε το «εμείς» το οποίο είναι πιο πάνω από το «εγώ»  και σ’ αυτό το «εμείς» της αυτοδιοίκησης δίνουμε φωνή.

Οι πρόεδροι και οι άνθρωποι των κοινοτήτων το αναγνωρίζουν, πως ενωμένοι μπορούμε να οδηγήσουμε με αποτελεσματικότητα τα χωριά μας, τις «μικρές μας πατρίδες», τις «μικρές μας Ελλάδες» προς την ανάπτυξη, διατηρώντας ζωντανό τον πλούτο κάθε περιοχής.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Αναγνωρίζουμε μαζί μ’ αυτούς, πως η αληθινή καρδιά της χώρας μας, χτυπάει εδώ, στις μικρές κοινότητες της φιλοτιμίας που παράγουν άδολες και αρραγείς σχέσεις και δημιουργούν με την άοκνη προσπάθεια και το χαμόγελο στα θεμέλια της κοινωνίας, αυτό που λέμε πρόοδο.

Με την συνδρομή, όλων των υποψήφιων προέδρων των μονομελών κοινοτήτων – ανθρώπων – που έμπρακτα έχουν αποδείξει ότι ενδιαφέρονται για το τόπο τους, ανθρώπων δραστήριων με ανοιχτό μυαλό, με διάθεση για δουλειά, προχωρούμε δημιουργώντας νέες συλλογικότητες που είναι ζωτικής σημασίας για όλο τον Δήμο.

Zuper Service

Μαζί προχωρούμε, μαζί σχεδιάζουμε, μαζί υλοποιούμε.

Μαζί συνεχίζουμε !


Τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» και τον Αντώνη Ζερβό, στηρίζουν οι υποψήφιοι πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων:

 

Γρηγοράκης Ευάγγελος, Κοινότητα Καρυδίου

grigorakis karydi«Είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος και ασχολούμαι επαγγελματικά με την παραδοσιακή Κρητική μουσική.

Είμαι πρόεδρος την περίοδο που διανύουμε στην κοινότητα Καρυδίου, εκλεγμένος με τη Δημοτική Συνεργασία.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια συνεργασίας με το δήμαρχο, γνώρισα έναν έντιμο άνθρωπο, ο οποίος είχε το προτέρημα να πραγματοποιεί αυτό που υπόσχεται. Υλοποιήθηκαν και βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης τα έργα που είχαν προγραμματιστεί την παρούσα δημοτική περίοδο και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την βελτίωση και ενίσχυση των υποδομών ύδρευσης στη περιοχή μας όπως και ζητήματα που σχετίζονται με την συντήρηση των παιδικών χαρών. Όλα τα παραπάνω με οδήγησαν στην απόφαση μου να στηρίξω την επανεκλογή του Αντώνη Ζερβού, προκειμένου να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε.»

 

Δρακωνάκη Μαρία, Κοινότητα Μέσα Λακκωνίων

drakonaki mesa lakonia«Είμαι πρόεδρος στα Μέσα Λακκώνια, εκλεγμένη με το συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη την περίοδο που διανύουμε. Στηρίζω για μία φορά ακόμα τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό γιατί τον εμπιστεύομαι προκειμένου να συνεχίσει το έργο που ξεκινήσαμε στην κοινότητα μας.

 

 

 

Καρυδιανάκης Αναστάσιος, Κοινότητα Νικηθιανού

karydianakis nikithiano«Εργάζομαι στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Λασιθίου όπου είμαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων. Εκλεγμένος πρόεδρος στο Νικηθιανό για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Στηρίζω τον Αντώνη Ζερβό μιας και είναι ίσως η πρώτη φορά που συνάντησα δήμαρχο ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες τους άκουγε τις ανάγκες των δημοτών και στη συνέχεια με πρόγραμμα τις υλοποιούσε.

 


Κοκολάκης Κωνσταντίνος, Κοινότητα Έξω Ποτάμων

kokolakis ekso potamoi«Είμαι γεωργός και την περίοδο που διανύουμε ήμουν πρόεδρος στους Έξω Ποτάμους εκλεγμένος με το Σύγχρονο Δήμο. Στηρίζω τον συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη και τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, μιας και κρίνω ότι το έργο που παρήγαγε την παρούσα δημοτική περίοδο ήταν αποτελεσματικό.
Παρότι προερχόμουν από διαφορετικό συνδυασμό συνεργαστήκαμε για το καλό του χωριού και πάντα έδειχνε πρόθυμος μαζί με τους συνεργάτες του να επιλύσει τα προβλήματα μας.»

 

Κουναλάκης Χρήστος, Κοινότητα Βρουχά

kounalakis«Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και εκλεγμένος πρόεδρος του Βρουχά με το Σύγχρονο Δήμο.

Στηρίζω τον Αντώνη Ζερβό γιατί ποτέ δεν ένιωσα ότι είχαμε διαφορετικές αφετηρίες. Υπήρχε πολύ καλή συνεργασία με όλα τα μέλη του συνδυασμού και είμαι πεπεισμένος ότι η συνέχεια θα έχει θετικό πρόσημο».

 

 

Μαυρικάκης Ιωάννης, Κοινότητα Βρυσσών

mavrikakis vrysses«Είμαι αγρότης, μόνιμος κάτοικος Βρυσσών γεγονός πούμε κάνει να ζω καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς στην περιφέρεια. Αναγνωρίζω ότι την περίοδο που διανύουμε έγινε μια σοβαρή προσπάθεια από το Δήμο μας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν μια σειρά θεμάτων πολύ σημαντικών για εμάς όπως η αγροτική οδοποιία. Για αυτό το λόγο στηρίζω τον Αντώνη Ζερβό.»

 

 

Μπουραντάς Εμμανουήλ, Κοινότητα Φουρνής

bourantas fournh«Είμαι συνταξιούχος ταχυδρομικός υπάλληλος και επί 15 χρόνια πρόεδρος του σωματείου υπαλλήλων ΕΛΤΑ Λασιθίου.Πρόεδρος για δύο συνεχής θητείες στη Φουρνή. Στηρίζω τον Αντώνη Ζερβό μιας και στη θητεία που διανύουμε υπήρχε κατανόηση των προβλημάτων μας και έγινε σημαντική προσπάθεια για την επίλυση τους.Ήταν πάντα πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί μας και να μας βοηθήσει.»

 

 

Οικονομάκης Νικόλαος, Κοινότητα Καστελλίου

oikonomakis kastelli«Εργάζομαι στη ΔΕΗ. Πρόεδρος για δύο συνεχής θητείες. Στο Καστέλλι και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλιανών «ο Κέραμος».Στηρίζω τον Αντώνη Ζερβό γιατί ήταν ένας δήμαρχος που στάθηκε δίπλα μας με κατανόηση, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες μας και προσπαθώντας να δώσει άμεση λύση σε όλα τα προβλήματα παρά τις αντιξοότητες των καιρών.»

 

 

Παντερμαράκης Ιωάννης, Κοινότητα Χουμεριάκου

pantermarakis«Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, διατηρώντας παραδοσιακό καφενείο στο Χουμεριάκο. Στηρίζω τον Αντώνη Ζερβό γιατί με ενέπνευσε το όραμα του για το τόπο και κυρίως η πρόταση του για τα μικρά μας χωριά,έχοντας επιδείξει έργο σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.»

 

 


Παπατζανάκης Γεώργιος, Κοινότητα Σκινιά

papatzanakisΕίμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας – Βιοτέχνης. Εκλεγμένος πρόεδρος στο Σκινιά με το συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη. Για πολλά χρόνια στήριξα από διάφορες θέσεις τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκινιά ενώ είμαι μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. Αγαπώ τον τόπο καταγωγής μου και πιστεύω ότι η στήριξη των χωριών μας και των ανθρώπων που επέλεξαν να ζουν σε αυτά, είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο θα διατηρήσουμε αναλλοίωτη τη πολιτιστική μας κληρονομιά και την ιστορία του τόπου μας. Συνεχίζω να στηρίζω το δήμαρχο Αντώνη Ζερβό μένοντας πιστός στο όραμα και τις αξίες που θέσαμε όλοι μαζί από την πρώτη στιγμή.»

 

Πατεράκης Εμμανουήλ, Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

paterakis agios antonios«Εργάζομαι στη ΔΕΗ και είμαι εκλεγμένος πρόεδρος με το συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη την περίοδο που διανύουμε.Στηρίζω για μία φορά ακόμα τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό γιατί τον εμπιστεύομαι μιας και έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του στο χωριό μας που μέχρι τώρα ήταν εγκαταλειμμένο από όλους.»

 

 


Ραπανάκης Νικόλαος, Κοινότητα Λούμα

rapanakis loymas«Είμαι Βιολόγος και ασχολήθηκα για πρώτη φορά την προηγούμενη περίοδο με την αυτοδιοίκηση, όπου και εκλέχθηκα πρόεδρος με το συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη. Συνεχίζω την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να ολοκληρώσουμε το έργο μας.»

 

 

 

Φιορέντζης Γεώργιος, Κοινότητα Ζενίων

fiorentzis zenia«Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμαι για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση. Στηρίζω την Δημοτική Αρχή και τον Αντώνη Ζερβό γιατί τον θεωρώ αξιόπιστο και προσδοκώ μια καλή συνεργασία στο μέλλον.»

 

 

 

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button