ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στη πόλη»: Οι υποψήφιοι της τοπικής κοινότητας Βουλισμένης

Με τους ανθρώπους των τοπικών κοινοτήτων δημιουργήσαμε στην παρούσα δημοτική περίοδο, σχέση εμπιστοσύνης, αφού η αγάπη μας για τον τόπο, αποτέλεσε για μας κοινή αφετηρία και προσανατολισμό.
Παρουσιάζουμε τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Βουλισμένης, νέους ανθρώπους που εξέφρασαν ένα ανιδιοτελές και μεγάλο ενδιαφέρον να συνδράμουν ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί στην προσπάθεια που θ’ αναληφθεί στην επόμενη Δημοτική περίοδο.

Αγγελιδάκη – Ζερβού Ειρήνη του Χαράλαμπου, ξενοδοχοϋπάλληλος.

caffeine adv 2021

«Ως νέοι άνθρωποι στηρίζουμε και αγαπάμε τον τόπο μας. Είμαι μόνιμη κάτοικος της Βουλισμένης, αγαπώ και ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου. Στηρίζω τον σημερινό Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό, γιατί πιστεύω ότι και στο μέλλον θα ανταποκριθεί επαρκώς σε ότι του ζητηθεί.»

Γραφανάκης Πέτρος του Αριστείδη, ελεύθερος επαγγελματίας – ηλεκτρολόγος.

neratzoulis neo

«Θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, στηρίζει ενεργά όλο τον Δήμο. Μικρές και μεγάλες κοινότητες. Με γνώση και περίσσια σπουδή, με ότι καταπιάνεται. Έχοντας πάντα την πόρτα του γραφείου του ανοιχτή! Τον εμπιστευόμαστε γι αυτό και συνεχίζουμε Μαζί!»

Δεμέτζος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, ιδιωτικός υπάλληλος.

«Ασχολούμε για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση, πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μας να πάει ακόμα πιο μπροστά, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Πιστεύω στις δυνατότητες του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, αλλά και όλων των συνεργατών του και θεωρώ ότι με όσες δυνάμεις διαθέτουν, θα υποστηρίξουν τον τόπο και τους ανθρώπους του.»

Μαμολίδης Νεκτάριος του Γεωργίου, ιδιωτικός υπάλληλος.

«Αγαπάμε τον τόπο μας, αγαπάμε το χωριό μας. Ζούμε σε αυτό στηρίζοντας το. Νέοι άνθρωποι στην πλειονότητα μας, αποφασίσαμε να πορευτούμε από κοινού για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.»

Μαυράκη Ελένη του Γεωργίου, φιλόλογος.

«Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μέχρι σήμερα, έχει δώσει δείγματα γραφής της πολιτικής του. Έδωσε και θα εξακολουθήσει να δίνει την δυνατότητα – το Δικαίωμα – σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στα κοινά μας πράγματα, χωρίς διακρίσεις, με γνώμονα την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των τοπικών κοινωνιών. Συμμετέχω στον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη, επιθυμώντας στο μέτρο του δυνατού, να δώσω και εγώ με την σειρά μου – το δικαίωμα – στους κατοίκους της περιοχής που θα εκπροσωπήσω, χωρίς διακρίσεις, εφόσον εκλεγώ, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε από κοινού το αύριο του τόπου μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σχετικά άρθρα

Back to top button