ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην Πόλη»: Συνάντηση με τους Εστιάτορες και Εμπόρους της πόληςΜέσα σε ένα ήρεμο κλίμα εκτυλίχθηκε σήμερα 23 Μαΐου το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου η συνάντηση του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού με παρουσία των μελών του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη» και του συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης καθώς και του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου με τους προέδρους κ. Κωνσταντίνο Ζαχαριά και κ. Οδυσσέα Παπαδάκη.

Στα πλαίσια της συζήτησης αναπτύχθηκαν, μέσα σε κλίμα συνεργατικότητας τα θέματα τα οποία απασχολούσαν και απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης. Τέθηκαν ερωτήματα από τους επιχειρηματίες προς τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό όπως, για τις προγραμματισμένες αναπλάσεις, το κόστος της ενοικίασης για τους κοινόχρηστους χώρους, την κρουαζιέρα η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα τους περισσότερους και ακόμη περισσότερα στα οποία όπως φάνηκε και οι δυο πλευρές ήταν θετικές για να βρουν από κοινού λύσεις.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button