ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Χανιά: Θα υπάρξει 12ος υποψήφιος δήμαρχος από την «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα;Μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας, ο ηγέτης της Ελλήνων Συνέλευσις να βρίσκεται στη φυλακή με άλλη μία καταδίκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά αυτό φαίνεται δεν εμποδίζει την οργάνωση από το να κατεβάζει υποψήφιους σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Χανιά: Θα υπάρξει 12ος υποψήφιος δήμαρχος από την «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα; 2

Και πού θα ήταν περίεργο να μην είχε υποψήφιο ο Αρτέμης Σώρρας; Μα στα Χανιά των 11 υποψήφιων Δημάρχων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 12ος υποψήφιος για τη θέση του Δήμαρχου Χανίων θα είναι από την Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα με το όνομά του να ανακοινώνεται το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη Real News από τη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο πρώτος πολιτικός συνδυασμός: «Γνωρίζω ότι τα ποσοστά μας στις εκλογές Θα είναι μεγάλα. Δεν μιλώ για δεύτερη ή τρίτη θέση. Μιλώ για διακυβέρνηση της χώρας. Η κάλπη αυτή τη φορά θα δώσει μεγάλη έκπληξη. Η αποχή θα μεταφραστεί στην κάλπη σε ψήφους στην “Ελλήνων Συνέλευσις»

Χανιά: Θα υπάρξει 12ος υποψήφιος δήμαρχος από την «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα; 3

Να υπενθυμίσουμε τους ως τώρα 11 υποψήφιους για τον Δήμο Χανίων: Μανώλης Κεμεσίδης Νάνσυ Αγγελάκη Σεραφείμ Ρίζος Γιάννης Σαρρής Άρης Παπαδογιάννης Θρασύβουλος Τσουχλαράκης Τάσος Βάμβουκας Παναγιώτης Σημαντηράκης Νίκος Παπαντωνάκης Ευτύχης Δαμιανάκης Γρηγόρης ΑρχοντάκηςΣχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close