ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αυτός είναι ο κος Νίκος Κοκκίνης – Οσα δεν γράφτηκαν έως σήμερα

Είτε ως Καθηγητής Μαθηματικών αναμεμειγμένος στο γνωστό σκάνδαλο Ράμμου περί διαρροής των θεμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που απασχόλησε ποτέ την εκπαιδευτική κοινότητα.Είτε ως ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κριτσάς που σύμφωνα με πληροφορίες έβαζε προσκόμματα σε επενδύσεις επειδή τότε μπορούσε…!

Είτε ως ο Πρόεδρος που «μετέτρεψε» το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σε «Κοκκίνη Χάνι 1» λόγω διορισμών των μισών και πλέον ίσως κατοίκων της γενέτειρας του και όχι μόνο. (Σύμφωνα με πληροφορίες το «Κοκκίνη Χάνι 2» είναι στα σκαριά ήδη, αφού μόνο Αντιδημαρχίες έχει υποσχεθεί δώδεκα, μέχρι σήμερα, ενώ για υποσχέσεις διορισμών, ουκ έστιν αριθμός…)Είτε ως ο Βουλευτής του Νομού Λασιθίου που σύμφωνα με δημοσιεύματα «Είχε γίνει συνώνυμο της πολιτικής παρακμής, μέχρι τα τέλη του 1995, καθώς κυκλοφορούσε με πούρα και υπερηφανευόταν ότι… πήγαινε… φρέσκα ψάρια στον Ανδρέα Παπανδρέου και την Δήμητρα Λιάνη όταν έκαναν διακοπές στην χλιδάτη Ελούντα.  Και ήταν, εννοείται ο διασκεδαστής τους. Ο Κατσιφάρας της όψιμης εποχής…»

Είτε ως ο Πρόεδρος σε ΠΑΓΝΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ για  τον οποίο, οι κακές (?) γλώσσες, λένε ότι δεν ήταν και τόσο καλός Διοικητής όσο ισχυρίζεται.

Είτε ως παρ’ ολίγον «Υπέρ-Διοικητής» των Νοσοκομείων Αγίου Νικολάου – Ιεράπετρας, Σητείας και Νεάπολης, το 2013.  Και λέμε παρ’ ολίγον διότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, με την πρόταση του τότε Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, διαφώνησαν πολλά από τα στελέχη των κομμάτων της τότε συγκυβέρνησης και όχι μόνον…

Το 2019 υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου που σύμφωνα με το βιογραφικό του (https://el.wikipedia.org/wiki/Νικόλαος_Κοκκίνης): «Τον Δεκέμβριο του 2018 ηγήθηκε πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών και προέβη στην ίδρυση ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης με σκοπό να διεκδικήσει τον Δήμο Αγίου Νικολάου.»

Μια πρωτοβουλία ενεργών πολιτών όμως, που καμμία πρωτοβουλία δεν ανέλαβε.  Διότι, την απλή επικύρωση μιας ήδη ειλημμένης απόφασης  σχετικά με το πρόσωπο στη θέση του επικεφαλής, πρωτοβουλία δεν τη λες.

Μια δημοτική παράταξη που βασίστηκε στα θεμέλια μιας ήδη υφιστάμενης παράταξης υπό του κου Δημήτρη Κουνενάκη, η οποία μετονομάστηκε, άλλαξε έμβλημα και χρώμα, νεοϊδρυθείσα δεν τη λες.

Μια δημοτική παράταξη η οποία απαρτίζεται από τα μεγαλοστελέχη των μικρο – κομμάτων της περιοχής ενώ ο επικεφαλής της «κάνει δουλειές» με όλα τα κόμματα: μικρά – μεγάλα, πρώην – παρόντα – επόμενα, αντιπολιτευόμενα – κυβερνώντα – συγκυβερνώντα κ.λπ. ανεξάρτητη δεν τη λες.

Μια δημοτική παράταξη που ο κος Κοκκίνης προσπαθεί να μας πείσει με ανακοινώσεις και δελτία τύπου σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ότι είναι ανεξάρτητη και ότι δεν «πληρώνει γραμμάτια εξόφλησης» σε κανένα κόμμα.

Ολα αυτά τα παραπάνω, συμπληρωματικά, για να έχουμε διαθέσιμη όλη την αλήθεια.

Για να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι.-


Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close