ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αντώνης Ζερβός: Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να πάρει η Νεάπολη τη θέση που της αξίζειΈκπληξη, αποτέλεσε η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης κίνησης Δημοτών Νεάπολης, αναφορικά με την ματαίωση – όπως υποστηρίζουν- του έργου της ανακαίνισης του κτιριακού συγκροτήματος του Γυμνασίου – Λυκείου της Νεάπολης, μετά την πρόσφατη απόρριψη του αιτήματος για ένταξη του στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων από την Περιφέρεια Κρήτης.

Είναι προφανές ότι επιχειρείται μια προσπάθεια αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση, δεδομένου, ότι δεν υπάρχει επαρκή ενημέρωση τόσο τις χθεσινές μου δηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του συνδυασμού : “Δικαίωμα στην πόλη” στην Νεάπολη, όσο και για τις σαφείς δηλώσεις που έκανα ήδη την περίοδο των Χριστουγέννων, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πολλώ δε μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί για την δέσμευση που εδώ και ένα χρόνο έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή, για την πορεία και εξέλιξη του έργου αυτού, κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου. όπου κατ επανάληψη έχει υπάρξει η διαπίστωση ότι επειδή τα προγράμματα ΕΣΠΑ , είναι πλέον ανταγωνιστικά, εάν δεν υπάρξει η δυνατότητα χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου από την Περιφέρεια Κρήτης, τότε η υλοποίηση, θα γίνει από ίδιους πόρους του Δήμου.

Μάλιστα είχα εξήγησει ότι η δημοτική αρχή, είχε δεσμεύσει 4.050 εκ ευρώ για την ανέγερση του Βρεφονηπιακού σταθμού Αγίου Νικολάου και με την έκπτωση που δόθηκε (περίπου 58%), το ποσό των 2 εκ. 400 χιλ ευρώ, επιστρέφει στο ταμείο του δήμου, προκειμένου να διατεθεί για το συγκεκριμένο έργο.

swell adv 2021

Γίνεται αντιληπτό ότι με το παραπάνω ποσό καλύπτεται η δημοπράτηση του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης και συντήρησης Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης, ενώ αναμένεται να προχωρήσει άμεσα, εν προκειμένω εντός του καλοκαιριού.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ειλικρινά λυπάμαι  που ορισμένοι δεν θέλουν να πιστέψουν και να κατανοήσουν – πιθανότατα γιατί δεν τους συμφέρει- ότι η παρούσα δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ιστορική πρωτεύουσα του δήμου να πάρει τη θέση που της αξίζει. Πολύ ψηλά !

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης Εμμ. Ζερβός


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button