ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αντώνης Ζερβός: Η απάντηση στη δήλωση του Ν. Κοκκίνη για τα Μέσα ΛακώνιαΜετά την ανακήρυξη των συνδυασμών και το ζήτημα που προέκυψε με την απόρριψη των μονοπρόσωπων υποψηφιοτήτων για το Τοπικό Συμβούλιο Μέσα Λακωνίων,έχω να δηλώσω τα παρακάτω:

  1. Το λάθος ή η παράλειψη έγινε χωρίς σκοπιμότητα, λαμβάνοντας υπόψη όσα ίσχυαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία. Το λάθος έγινε
  2. Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλλάζουμε το Δήμο», που αντί, υπεύθυνα και με πολιτική γενναιότητα, να αναλάβουν την ευθύνη για το δικό τους λάθος, επιλέγουν ανερυθρίαστα, να το επιρρίψουν – και αυτό – στη δημοτική αρχή! Κεκτημένη, προεκλογική ταχύτητα ή σύμπτωμα πολιτικής ανευθυνότητας; Προφανώς, έχουν αναγάγει σε προεκλογικό τους δόγμα το λαϊκίστικο «Για όλα φταίει ο Δήμαρχος»!
  3. Ευτυχώς, που επικεφαλής του «Αλλάζουμε τον Δήμο», με μια έξαρση μεγαλοφροσύνης, ανέλαβε την ευθύνη να καλύψει το όποιο θεσμικό κενό δημιουργηθεί… αυτοανακηρύσσοντας εκ προοιμίου τον εαυτό του – εάν εκλεγεί δήμαρχος – και άτυπο πρόεδρο των Μέσα Λακωνίων! Και έτσι, θεωρεί το δικό του, ταυτόσημο λάθος ή παράλειψη, θα καλύψει στα μάτια των κατοίκων των Μέσα Λακωνίων το λάθος του; Γιατί, η αλήθεια για να την πει, απαιτεί στοιχειώδη γενναιότητα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

swell adv 2021


Σχετικά άρθρα

Back to top button