ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αντώνης Ζερβός: Η απάντηση στη δήλωση του Ν. Κοκκίνη για τα Μέσα Λακώνια


Τελευταία ενημέρωση:

Μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών και το ζήτημα που προέκυψε με την απόρριψη των μονοπρόσωπων υποψηφιοτήτων για το Τοπικό Συμβούλιο Μέσα Λακωνίων,έχω να δηλώσω τα παρακάτω:  1. Το λάθος ή η παράλειψη έγινε χωρίς σκοπιμότητα, λαμβάνοντας υπόψη όσα ίσχυαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία. Το λάθος έγινε
  2. Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλλάζουμε το Δήμο», που αντί, υπεύθυνα και με πολιτική γενναιότητα, να αναλάβουν την ευθύνη για το δικό τους λάθος, επιλέγουν ανερυθρίαστα, να το επιρρίψουν – και αυτό – στη δημοτική αρχή! Κεκτημένη, προεκλογική ταχύτητα ή σύμπτωμα πολιτικής ανευθυνότητας; Προφανώς, έχουν αναγάγει σε προεκλογικό τους δόγμα το λαϊκίστικο «Για όλα φταίει ο Δήμαρχος»!
  3. Ευτυχώς, που επικεφαλής του «Αλλάζουμε τον Δήμο», με μια έξαρση μεγαλοφροσύνης, ανέλαβε την ευθύνη να καλύψει το όποιο θεσμικό κενό δημιουργηθεί… αυτοανακηρύσσοντας εκ προοιμίου τον εαυτό του – εάν εκλεγεί δήμαρχος – και άτυπο πρόεδρο των Μέσα Λακωνίων! Και έτσι, θεωρεί το δικό του, ταυτόσημο λάθος ή παράλειψη, θα καλύψει στα μάτια των κατοίκων των Μέσα Λακωνίων το λάθος του; Γιατί, η αλήθεια για να την πει, απαιτεί στοιχειώδη γενναιότητα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close