ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Αντώνης Πετράκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΟνομάζομαι  Αντώνιος Πετράκης του Νικόλαου και της Αγάπης και  γεννήθηκα το 1974 και είμαι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικόλαου Κρήτης. Το 1996 αποφοίτησα διπλωματούχος της Μεταδευτεροβάθμιας  Σχολής του ΟΕΕΚ  με ειδικότητα στη Δασική Προστασία.

Το 2000  ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Πυροσβεστική Ακαδημία  Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια στη σχολή Αρχιπυροσβεστών   της  Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αθηνών από την οποία αποφοίτησα  το  2002. Σήμερα φέρω τον βαθμό του Πυρονόμου κ υπηρετώ  στην Πυροσβεστική Υπηρεσία  Αγίου Νικολάου. Από το 2012 έως το 2014 ήμουν εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της ένωσης υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κρήτης και Γενικός   γραμματέας του Συλλόγου  Οροπεδιωτών / Λασιθιωτών Αγίου Νικολάου επί πέντε συναπτά έτη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συμμετείχα στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2014 και αποφασίζω να συμμετέχω και πάλι ενεργά με τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Νίκου Κοκκίνη.

Όραμα μου μια ευέλικτη τοπική αυτοδιοίκηση με άμεσες λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας χωρίς να αναζητώ θαύματα ή  δυσθεώρητα οράματα, πάντα σε συνεργασία με όλους τους Δημότες  που πιστεύουν πως αυτός ο μοναδικός τόπος μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος παραμερίζοντας  προσωπικά οφέλη κ φιλοδοξίες.

swell adv 2021

Προτεραιότητα μου  να εντοπίσω κ να επισημάνω « τα κακώς κείμενα» που μπορούν να σκιάσουν  την πολυδιάστατη ομορφιά από την πόλη έως το πιο μικρό χωριό του Δήμου μας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ευρύτερος στόχος να διαθέτουμε ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, να αποτελούμε παράδειγμα κ πρότυπο  σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button