ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αγιος Νικόλαος: Το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αναμετρηθούν δυο διαφορετικά προγράμματα για το μέλλον της χώρας. Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης θα καθορίσει τη ζωή μας όπως και τη ζωή των επόμενων γενιών.

Μετά από σκληρή μάχη και θυσίες επανακτήσαμε την αξιοπρέπεια και την δυνατότητα να καθορίζουμε την τύχη μας. Με λυμένα χέρια και καθαρό πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες όλων των πολιτών και όχι των λίγων, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον καθένα και την καθεμία να στηρίξει με την ψήφο του, την προσπάθεια  που συνεχίζεται, για την οικονομία, την δίκαιη ανάπτυξη, τις εργασιακές σχέσεις, τα κοινωνικά αγαθά, το περιβάλλον, την διαφάνεια, τις Δημοκρατικές αξίες.

caffeine adv2020b

Ελάτε να συναντηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να αγωνιστούμε μαζί!

Το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται

neratzoulis neo

στην οδό 5ης Μεραρχίας 1

(κεντρική πλατεία, δίπλα στο ζαχαροπλαστείο ΜΗΛΟ)

και θα είναι ανοιχτό καθημερινά 10.00- 14.00 και  18.00-22.00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 28410 27430

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button