ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αγιος Νικόλαος: Η εκδήλωση του Ε.ΣΥ. στο εμπορικό επιμελητήριο (video)

Την Δευτέρα 25-2-2018 στο εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου στον Αγ Νικολαο πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του Πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΎΝΈΛΈΎΣΊΣ. Παρών ήταν αρκετοί συντοπίτες μας ,παρά το ότι εκείνο το απόγευμα ήταν σε εξέλιξη έντονη καταιγίδα με ακραία καιρικά φαινόμενα .

Στην ομιλία παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που για πρώτη φορά στην ιστορία της πολιτικής σκηνής πότε άλλοτε κανένας πρόεδρος καμίας πολιτικής παράταξης δεν τις έχει κάνει γραπτές και να τις υπογράψει. Μάλιστα έχοντας και την Ανδρεία τις έχει κοινοποιήσει στην διοίκηση της Δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο αρ.πρωτ 6199/5-9- 2015.

caffeine adv2020b

Στην περισσότερη διάρκεια της εκδήλωσης οι ομιλητές ήρθαν σε ανοιχτό διάλογο με τούς πολίτες και απάντησαν.

Με στοιχεία σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν. Οι ομιλίες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι παντού και συνεχόμενες και δεν έχουμε μπει ακόμα σε προεκλογική περίοδο.

neratzoulis neo

Ο Αγώνας της Ελευθερίας συνεχίζεται το φως(Αλήθεια) θα επικρατήσει του σκότους (ψέμα) ,αρκεί αδέλφια

Να πλησιάσετε την αλήθεια. Η Ελλάς στα χέρια των Ελλήνων.

Ε.ΣΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ι. ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ , ΑΡ 7, ΤΚ 72 100, ΕΛΛΑΣ Α.Φ.Μ. 997746527, Δ.Ο.Υ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, AΡ. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ 1/2016 ΤΗΛ. +30 28410 89505, ΕΜΑΙΛ: [email protected]

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button