ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αγιος Νικόλαος: Δράσεις ενημέρωσης πολιτώνΣτις 12 Ιανουαρίου η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ  πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης , στην περιοχή Αγ. Νικολάου . Οι πολίτες ενημερώθηκαν για τα δίκαια  και τα δικά τους, την διαχείριση του πλούτου τους, μέσω της εκπροσώπησης από τον πολιτικό φορέα , που είναι αναγνωρισμένος επίσημα από τον Άρειο Πάγο.

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης στην πλατεία Αγ. Νικολάου, παρουσία του Βουλευτή Λασιθίου Κου Θραψανιώτη, ρωτήθηκε δημόσια για να τοποθετηθεί και να απαντήσει πιο είναι το ΦΕΚ σύστασης της βουλής σε σώμα , καθώς και τι είναι τα τεράστια ποσά που βρίσκονται σαν πιστωτικά έσοδα, στους κρατικούς προυπολογισμούς 2015-2016-2017 και σαν δάνειο το 2018.  Αναμένουμε λοιπόν την εξήγηση του βουλευτού μας , όπως έχει υποχρέωση , δημόσια.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι πολίτες ενημερώθηκαν επίσης για το γεγονός της Τετάρτης 16-01-2019 και ώρα 19:00, που θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ομιλία του πολιτικού φορέα , στον κινηματοθέατρο ΡΕΞ στην πόλη του Αγ. Νικολάου, με την παρουσία μελών του εννεαμελούς συμβουλίου.

Καλούμε όλους τους πολίτες , όλα τα αδέρφια μας, να έρθουν να δουν οι ίδιοι , όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις για το πώς φτάσαμε ως εδώ, τους τρόπους

swell adv 2021

Τους τρόπους χρήσης των οικονομικών εργαλείων μας και το πώς θα είναι η επόμενη μέρα μέσω των προγραμματικών μας δηλώσεων , που έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο με αριθμ. Πρωτ. 6199/04-09-2015, σε μια μεγάλη μεταρρύθμιση για την ιερή μας χώρα Ελλάς και τους Έλληνες απανταχού της γαίας, μέσα από μια εθνοσυνέλευση , από τους ίδιους τους Έλληνες και την πατρίδα τούτη.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η Ελλήνων συνέλευσις είναι ο μονόδρομος για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Ήλθε η ώρα των ανθρώπων , η ώρα των Ελλήνων , η ώρα που θα διοικήσουμε τον τόπο μας, την χώρα μας , τις ζωές μας, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Για την ΕΣΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button