Εκλογές 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Ιεράπετρας ο Θεοδ. Καλαντζάκης

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου Ιεράπετρας ανακοίνωσε ο Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Αναφέρει:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, ανακοινώνω δημόσια σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, την υποψηφιότητά μου για τη θέση του δημάρχου Ιεράπετρας .

Οι εμπειρίες μου από την ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δημάρχου, αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου, αλλά και οι προσδοκίες μου για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό, πρόοδο και ανάπτυξη της πόλη και των χωριών μας αποτελούν το κίνητρο.


Με μια ανεξάρτητη ομάδα πολιτών, χωρίς κομματικές κατευθύνσεις και ταυτότητες θα διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας, για να στηρίξουμε την ανάπτυξη του δήμου μας και να ενδυναμώσουμε την Ιεράπετρα και τους πολίτες της.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Σ’ αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους όσους αγαπούν τον τόπο μας και θέλουν να προσφέρουν γι’ αυτόν, να συνεργαστούν μαζί μας, για να επιδιώξουμε από κοινού την υλοποίηση των στόχων μας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσιος Καλαντζάκης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button