Εκλογές 2014

«Το Ποτάμι»: Οι πρώτοι υποψήφιοι του Σταύρου Θεοδωράκη

Όλο και πλησιάζουν οι μέρες που οι κάλπες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα ανοίξουν προκειμένου οι πολίτες να εκλέξουν εκείνους που θα αποτελέσουν τη νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σταδιακά τα κόμματα ανακοινώνουν τους υποψήφιους των εκάστοτε συνδυασμών.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το Eυρωψηφοδελτiο του Σταύρου Θεοδωράκη στο «Ποτάμι».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μεταξύ άλλων, υποψήφιοι με το κόμμα θα είναι ο Μίλτος Κύρκος, γιος του Λεωνίδα Κύρκου, ο Γιώργος Γραμματικάκης, καθηγητής, η Μαρία Δημητρίου, επιμελήτρια κοινωνικής πρόνοιας, ο Γιωργος Μαυρωτάς, ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο, ο Δημήτρης Κουρέτας αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, στενός συνεργάτης του Στ. Θεοδωράκη, ο Κώστας Αργυρός, δημοσιογράφος, ο Νίκος Ορφανός, ηθοποιός, ο Θανάσης Σκόκος και η καθηγήτρια Βάσω Κιντή.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού είναι «πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν».


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button