Εκλογές 2014

Τι ακούσαμε και τι όχι στον απολογισμό του Δημάρχου Αγίου Νικολάου

Τι ακούσαμε και τι όχι στον απολογισμό του Δημάρχου Αγίου Νικολάου στις 31.03.2014 για την τελευταία 4ετία:

Ακούσαμε:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

1. Για το “κακό μνημόνιο” που φταίει για τη στασιμότητα σε πολλούς τομείς, ακόμα και για τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας.
2. Για διαχείριση και για διαχειριστική λογική.
3. Για το τεχνικό αντικείμενο των παρεμβάσεων. Για έργα ανάπλασης μικρής ή μεσαίας σημασίας, χρήσιμα σε αρκετές περιπτώσεις αλλά αποσπασματικά και χωρίς προηγούμενη ή επαρκή διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς.
4. Για προετοιμασία μελετών σε αντικείμενα που δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση για τη χωροθέτηση και τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά τους (π.χ. ανοιχτό θέατρο, κ.α.).
5. Για τις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ σε τρέχουσες μελέτες.
6. Για «χωματόδρομους» που άφησαν οι προηγούμενοι στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Αγίου Νικολάου.
7. Για δημόσιες υπηρεσίες που δεν προωθούν τις μελέτες των σχεδίων οικισμών.

Δεν ακούσαμε:


1. Ποιό ήταν και ποιό είναι το όραμα και το σχέδιο του Δήμου. Δεν προέκυψε που πρέπει να πάει ο Δήμος μας στο μέλλον, ποιοι θα είναι οι μεγάλοι του στόχοι.
2. Ποιά ήταν και ποιά είναι η στρατηγική του Δήμου για τον Τουρισμό πέραν από τη συμμετοχή σε εκθέσεις και την πραγματοποίηση σκόρπιων εκδηλώσεων.
3. Γιατί ο Δήμος δεν έχει κάνει οποιαδήποτε πράξη για να προωθήσει αποφασιστικά τις μελέτες της νέας επέκτασης του σχεδίου της πόλης του Αγίου Νικολάου και των σχεδίων των οικισμών που εκκρεμούν 12 χρόνια τουλάχιστον;
4. Ποιός ο σχεδιασμός για την οικιστική επέκταση του Αγίου Νικολάου; Για τη σχεδιαζόμενη αναθεώρηση του ΣΧΟΟΑΠ; Για την δημιουργία παραθεριστικής κατοικίας; Για τις πεζοδρομήσεις που τόσο μας λείπουν; Για τους χώρους στάθμευσης που θα λύσουν προβλήματα;
5.Δεν ακούσαμε τίποτα για τα ιστορικά κέντρα της αστικής Νεάπολης και της παραδοσιακής Κριτσάς, ούτε για τα μεγάλα προβλήματα των οικισμών μας και του παραλιακού μετώπου όλου του Δήμου που παραμένει ανέγγιχτο, χωρίς προγραμματικό σχέδιο και ουσιαστικές προβλέψεις για τα επόμενα δύσκολα χρόνια.
6. Δεν ακούσαμε αν υπήρξε θετικό έργο των προηγουμένων δημάρχων (σχέδιο πόλεως, επεκτάσεις κλπ) πάνω στο οποίο υλοποιήθηκαν οι μικροδιαμορφώσεις και οι αναπλάσεις που διαφημίζονται προεκλογικά. Λίγη γενναιοδωρία δεν βλάπτει.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Σε όλα αυτά η απάντησή μας είναι νέα πρόσωπα που αναγνωρίζουν ό,τι καλό έχει γίνει μέχρι σήμερα αλλά με νέες φρέσκες ιδέες και φροντίδα για ένα καινούργιο ολοκληρωμένο σχέδιο σε όλη την έκταση του Δήμου Αγίου Νικολάου. Με συμμετοχή όλων των πολιτών και με την ελπίδα πως μαζί θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button