Εκλογές 2014

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων από τον Γιώργο Χατζημαρκάκη

Οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες δίνουν σήμερα στη δημοσιότητα τα πρώτα 15 ονόματα Υποψηφίων Ευρωβουλευτών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στις Εκλογές της 25ης Μαΐου.  “Ξεκινάμε, θέλουμε μια δυνατή Ελλάδα, για μια νέα Ευρώπη. Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού μας και θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα και άλλα.

Προχωράμε με ανθρώπους που αποτυπώνουν τις αγωνίες, τη βούληση και τις προτεραιότητες που θέτουν οι πολίτες για τη ζωή τους και για την κοινωνία. Ανθρώπους που θέτουν ως προτεραιότητα την υποστήριξη των συμφερόντων της χώρας μας και των πολιτών της επιστρατεύοντας την κοινή λογική, τις ρεαλιστικές θέσεις κι όχι τις παραταξιακές ισορροπίες ή τις κατευθυντήριες γραμμές.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υψώνουμε μια αδιάβλητη, σταθερή, ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη φωνή διεκδίκησης και προτάσεων, με στόχο τη διαμόρφωση μια νέας Ευρώπης. Θέλουμε μια Ευρώπη απαλλαγμένη από τα νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντος και από τις αγκυλώσεις του παρόντος που την μετατρέπουν σε ήπειρο πολλαπλών ταχυτήτων. Αυτό που ενδιαφέρει όλους εμάς του Έλληνες Ευρωπαίους Πολίτες, είναι να παλέψουμε για μια δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες της και για μια Ενωμένη Ευρώπη της συμμετοχής και της ισότητας των λαών της. Αυτό που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει είναι η αποτελεσματικότητα σε όλες τις δράσεις μας.

Ως “Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες”, είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας, βέβαιοι ότι το μέλλον μας βρίσκεται μέσα σε μια ανοιχτή, δίκαιη και αλληλέγγυα Ευρώπη, και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και να ασκήσουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας ως ενεργοί Πολίτες”, τόνισε ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών και ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.


Τα ονόματα παρουσιάζονται κατά αλφαβητική σειρά:

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Ατσαλάκης Μιχάλης, Δημοσιογράφος, Υπεύθυνος Τύπου Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών. Ζει και εργάζεται στο Λασίθι.
Βογιατζάκης Μανώλης, Πρόεδρος Ένωσης Συνταξιούχων Ελλάδας, Αντιπρόεδρος ΟΣΤΟΕ. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από τα Χανιά.
Βουγιούκαλου Ελένη, Πρόεδρος Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης. Ζει και εργάζεται στα Χανιά.
Γκέρστου Ιωάννα – Μαρία, Ψυχολόγος. Ιδρυτής και Πρόεδρος της Σχολής Σκύλων – Οδηγών Τυφλών “Λάρα”. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Δοξόγλου Καλλιόπη, Δικηγόρος. Ζει στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τις Σέρρες.
Καναβάκης Γιώργος, Αρχιμάγειρας. Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Εργάζεται στο Βέλγιο και τη Γερμανία, κατάγεται από την Κρήτη.
Κότσαλος Νικόλαος, Δικηγόρος. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από το Μεσολόγγι.
Κωνσταντινίδου Μιράντα. Τοπογράφος Πολιτικός Μηχανικός. Ζει στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Τιφλίδα Γεωργίας.
Καλοχέρη Ράνια, Ιδιωτική Υπάλληλος μέλος του Δικτύου Πρόνοιας Ερυθρού Σταύρου. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και κατάγεται από τη Θεσσαλία.
Ιωαννίδου – Μουζάκα Λυδία, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών – Γυναικολόγος Μαστολόγος, Εθνικός Εκπρόσωπος για τον καρκίνο και τα κέντρα Μαστού στην Ε.Ε. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη.
Παυλάκης Μάνος. Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Πρόεδρος Youthnet Hellas. Ζει στην Αθήνα και το Ηράκλειο.
Πολίτη Λίλα, marketing manager μέλος Πανελληνίου Συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από τα Επτάνησα.
Φουρτουνίδης Στέφανος, Δικηγόρος. Γ.Γ. Πανελλήνιας Ένωσης Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από την Ημαθία.
Φωλίνας Αθανάσιος, Γεωπόνος της ΕΑΣ Γρεβενών. Ζει και εργάζεται στα Γρεβενά.
Γιώργος Χατζημαρκάκης, Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών. Κατάγεται από την Κρήτη.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button