Εκλογές 2014

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «Σύγχρονου Δήμου»

Την Τετάρτη το απόγευμα εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο Αγίου Νικολάου, του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο το νυν Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη, παρουσία πλήθους κόσμου, υποψηφίων και φίλων που παρευρέθησαν για να στηρίξουν την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, στους οποίους συμβολικά ο κ. Κουνενάκης προσέφερε ένα τριαντάφυλλο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Κουνενάκης ανέφερε: «Η παράταξή μας  διοικεί τον δήμο επί 7 χρόνια και διαχειρίσθηκε, ιδίως την τελευταία 3ετία, κρίσιμα προβλήματα που προέκυψαν από τους εφαρμοστικούς Νόμους  οι οποίοι έφεραν σε δύσκολη θέση όχι μόνο  την κοινωνία μας αλλά και τον Δήμο μας. Οι συνενώσεις με το Σχέδιο Καλλικράτης, οι οποίες ξεκίνησαν με ελπίδες αποδείχθηκε σ΄αυτό το  δύσκολο περιβάλλον ότι δεν έδωσαν ούτε τα μέσα ούτε τους ανθρώπους, για αυτά  που είχαν σχεδιασθεί για την εφαρμογή του σχεδίου.

Παρά ταύτα σ΄ αυτές τις κρίσιμες καταστάσεις ο Δήμος μας στάθηκε όρθιος, στήριξε  τις δομές του, στήριξε την κοινωνία και αποτελεί ουσιαστικά  ένα από τους σημαντικότερους θεσμούς δίπλα στον πολίτη που διατηρεί  τον κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό ιστό σε συνεργασία και με άλλους φορείς και θεσμούς. Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ μεγάλο έργο που πλησιάζει τα 65.000.000€  που καθιστά  τον Δήμο μας από τους πρωταθλητές ένταξης στα προγράμματα σε όλη την Κρήτη.


Αγωνιστήκαμε μαζί με τους φορείς και τους πολίτες  για να διατηρήσουμε τις δομές μας ,να στηρίξουμε τα δίκαιά μας ,να υπερασπίσουμε τους ανθρώπους μας .

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Αναπτύχθηκε ένα ευρύτατο  φάσμα  κοινωνικής πολιτικής σε συνεργασία με εθελοντές και φορείς για τη στήριξη της κοινωνίας και των ευπαθών  ομάδων.

Αναπτύχθηκαν δράσεις σε όλους τους τομείς και δημιουργήθηκαν  ανάλογες υποδομές.

Κρατηθήκαμε παρά τους κλυδωνισμούς και είμαστε ένα υγιής Δήμος  οικονομικά με ρυθμισμένες τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε  στις βασικές μας ανάγκες.

Η Διοίκησή μας πιστεύω, εμφορείται και αποπνέει δικαιοσύνη, ισοτιμία, διαφάνεια και εντιμότητα και αποδείξαμε ότι μπορείς να διοικήσεις χωρίς τα φαινόμενα της διαπλοκής και της διαφθοράς που μας οδήγησαν  στην κατάρρευση.

Εμπειρία  έχουμε , γνώση διαθέτουμε, αποτελεσματικότητα έχουμε αποδείξει ότι υπάρχει,  αλλά και αδυναμίες έχουμε διαπιστώσει οι οποίες πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Η εμπειρία μας , η γνώση  και ο ρεαλισμός  συνδυάζεται με το νέο σχέδιο ,το νέο όραμά μας για την επόμενη περίοδο ,ώστε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα να γίνουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικοί, πιο σύγχρονοι, πιο άμεσοι, πιο ευαίσθητοι, πιο συμμετοχικοί σε όλα τα επίπεδα.

Οι άνθρωποί μας είναι τα πάντα.

Οι άνθρωποί μας είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία.

Είναι εκείνοι που σ΄αυτές τις συνθήκες κράτησαν καλά το τιμόνι και απέδειξαν ότι μπορούν να διοικήσουν.

Στους ανθρώπους μας στηριζόμαστε και για την επόμενη 5ετία.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι εποχές δεν είναι ότι καλύτερο για τα κοινά.

Όλοι ξέρουν ότι ο δημόσιος χώρος δεν προσελκύει  εύκολα  πολίτες.

Όμως η ποιότητα του δημόσιου χώρου είναι εκείνη που αναδεικνύει την κοινωνία μας είναι εκείνη που αποτελεί προϋπόθεση για το κοινό μας  μέλλον .

Καταθέτουμε  τον Συνδυασμό του Σύγχρονου Δήμου.

Ο Συνδυασμός μας είναι πλήρης και έχουμε υποψηφίους σ΄όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

Είναι ένας Συνδυασμός δυναμικός, ποιοτικός, αναβαθμισμένος με ανθρώπους που έχουν μακρά εμπειρία στα κοινά, καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά καθώς και με νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και απόψεις ,με δυναμική και όραμα.

Συνδυάζει την εμπειρία με το όνειρο.

Είναι μια ομάδα που τη διακρίνουν τα στοιχεία της αλληλεγγύης ,της συνεργασίας, της συναίνεσης και στην οποία υπάρχουν άνθρωποι απ΄όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα.

Είναι η νέα ηγεσία του τόπου !!!

Σας καλώ  να συστρατευθείτε μαζί τους και να τους εμπιστευτείτε.

Προσωπικά αλλά και εκ μέρους της κοινωνίας μας ,τους ευχαριστώ με όλη μου την αγάπη και την εκτίμηση γιατί αποφάσισαν να υπηρετήσουν τον τόπο και την κοινωνία μας σ΄ αυτές τις συνθήκες .

Περιποιεί τιμή για αυτούς διότι  θα είναι οι εκπρόσωποι της κοινωνίας μας και η κοινωνία μας τους τιμά, τους στηρίζει ,τους σέβεται για αυτή  τους την απόφαση.

Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από 104 υποψηφίους . Εξ αυτών 69 είναι  άνθρωποι που συμμετέχουν για πρώτη φορά στα δημοτικά πράγματα και 34 είναι οι παλιότεροι.

Επομένως ο Συνδυασμός μας ανανεώνεται κατά 67% και  η κοινωνική του σύνθεση  αναδεικνύει τα στοιχεία που αναφέραμε παραπάνω.

Με μεγάλη χαρά, ικανοποίηση, σεβασμό αλλά και πίστη για τη νίκη μας, σας παρουσιάζω τους υποψηφίους του ‘’Σύγχρονου Δήμου’’»


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button