Εκλογές 2014

Στο πλευρό του Σεραφείμ Τσόκα ο Ζαχαρίας Δοξαστάκης

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε ο Σεραφείμ Τσόκας το μεσημέρι έχοντας στο πλευρό του τελικά τον νυν Δήμαρχο Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη επισημοποιώντας έτσι την συνεργασία και τις επαφές που προηγήθηκαν προκειμένου οι δύο άνδρες να καταλήξουν σε μία μεταξύ τους συμφωνία με αυτοδιοικητικά κυρίως χαρακτηριστικά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με τον Ζαχαρία Δοαξαστάκη να δηλώνει μάλιστα από την πλευρά του ότι αν και είναι γνωστή η ιδεολογική του ταυτότητα υπήρξαν πολλά σημεία κοινά που τους οδήγησαν να συμπλεύσουν στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Ο κ. Τσόκας στην πρώτη συνέντευξη ως Υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέλυσε, με στόχο όπως τόνισε την ανάπτυξη της Κρήτης ,τους βασικούς άξονες στους οποίους και θα ηγηθεί η παράταξη του με επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα αλλά και τον τουρισμό ,ενώ άσκησε κριτική στον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Κριτσωτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όσοι θέλουν να μεταφέρουν τα της αυτοδιοίκησης στο Σύνταγμα δεν θα τα καταφέρουν, εδώ μιλάμε αυτοδιοικητικά.”


tsokas doxastakis1Αναλυτικότερα ο κύριος Τσόκας δήλωσε: “Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής διότι ένα από τα πρώτα άτομα που πλαισιώνουν την προσπάθεια που κάνουμε για την Περιφέρεια Κρήτης, είναι ο Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ένας άνθρωπος με πάθος για τα «κοινά», με πείρα, όραμα και αποδεδειγμένες ικανότητες. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να έχω δίπλα μου τον Ζαχαρία, οι ουσιαστικές γνώσεις και η πολυετής εμπειρία του στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πολύτιμα «εργαλεία» για ολόκληρη την Κρήτη. Τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και του εύχομαι «καλή δύναμη» στον κοινό αγώνα που θα δώσουμε”.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Ακολούθησε δήλωση του κυρίου Δοξαστάκη: “Με τον κύριο Τσόκα συζητήσαμε διεξοδικά τα ζητήματα, τις προκλήσεις, τις προοπτικές και τη δυναμική της Περιφέρειας Κρήτης. Ομολογώ ότι στα σημαντικότερα θέματα δεν υπήρχε απλά σύγκλιση απόψεων, αλλά πλήρης ταύτιση. Αποφάσισα να στηρίξω με κάθε τρόπο τον αγώνα που ήδη ξεκίνησε να δίνει. Συμμετέχω σε έναν συνδυασμό που έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, σε ένα ψηφοδέλτιο που δεν φέρει «κομματική σφραγίδα», σε μια «πολύχρωμη ομάδα» που διαθέτει κοινό όραμα και στόχους. Με γνώμονα το καλό όλης της Κρήτης, αφήνουμε πίσω όσα μας χώριζαν μέχρι χθες. Ενώνω τις δυνάμεις μου με αυτές του καλού μου φίλου Σεραφείμ. Το Μάιο θα είμαι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με το Συνδυασμό του.”

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες ο κ. Τσόκας τόνισε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα για τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες κάνοντας ωστόσο λόγο για μια διακομματική προσπάθεια.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button