ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Στα πρωτοδικεία οι επικεφαλής μέχρι τα μεσάνυχτα

Στα Πρωτοδικεία του νησιού έχει μεταφερθεί ο προεκλογικός πυρετός σήμερα καθώς απόψε τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία για τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού. Οι επικεφαλής θα προσέρχονται όλη μέρα σήμερα μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα, στα πρωτοδικεία, «κλειδώνοντας» την κάθοδο στις εκλογές, με την κατάθεση των συνδυασμών.

Στα πρωτοδικεία οι επικεφαλής μέχρι τα μεσάνυχτα 1

Η σχετική δήλωση κατατίθεται στους προέδρους των Πρωτοδικείων του νησιού αφού οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό για την πλήρωση των ψηφοδελτίων τους.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στο θέμα της ποσόστωσης, αφού σε κάθε ψηφοδέλτιο θα πρέπει να είναι αναλογικός ο αριθμός των γυναικείων υποψηφιοτήτων.

Στα πρωτοδικεία οι επικεφαλής μέχρι τα μεσάνυχτα 2

Σημαντικές ημερομηνίες

Τα Πρωτοδικεία της περιφέρειάς, εκτός από σήμερα θα παραµείνουν ανοικτά από το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα και στις επόμενες εξής ημερομηνίες:

Στις 3 Μαΐου 2014, κατά την οποία ενεργείται η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο

Στις 10 Μαΐου 2014, κατά την οποία μπορεί να υποβληθεί παραίτηση υποψηφίου

Στις 22 Μαΐου 2014, κατά την οποία λήγει η προθεσμία επίδοσης στο αρμόδιο δικαστήριο της, τυχόν, δήλωσης παραίτησης από την υποψηφιότητα σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας

Στις 23 Μαΐου 2014, κατά την οποία λήγει η προθεσμία επίδοσης στο Πρωτοδικείο της δήλωσης νέου υποψηφίου δημάρχου, σε αντικατάσταση αυτού που παραιτήθηκε ή απεβίωσε



Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close