ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

«Δικαίωμα στην πόλη»: Σχολιασμός στην απάντηση του διευθυντή του δήμου

Έκπληξη και προβληματισμό προκαλεί η δημόσια αντιπαράθεση με αφορμή τη στάση του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου. Τον προβληματισμό τον δικό μας αλλά και της τοπικής κοινωνίας διαδέχθηκε η ανησυχία, από το περιεχόμενο και ιδιαίτερα από το ύφος της τοποθέτησης επί του ζητήματος του ίδιου του διευθυντή, ο οποίος, στην – μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ – απάντησή του, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς την ενεργή ανάμειξή του στον προεκλογικό αγώνα, δημοσιοποιώντας τις προσωπικές προτιμήσεις και προβαίνοντας μάλιστα σε αξιολογήσεις των υποψηφίων, κατατάσσοντας τον απερχόμενο δήμαρχο, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως τον αξιότερο και τιμιότερο όλων!

«Δικαίωμα στην πόλη»: Σχολιασμός στην απάντηση του διευθυντή του δήμου 1

Και μπορεί ως πολίτης να έχει άποψη και πολιτική προτίμηση, η θεσμική του όμως θέση του επιβάλει να την κρατήσει για τον εαυτό του, ειδικά σε προεκλογική περίοδο. Αναρωτιόμαστε, όμως και εμείς μαζί με όλους τους δημότες του Αγίου Νικολάου, αν η αξιολόγηση του νυν δημάρχου και ως του «τιμιότερου», την εξάγει και ως πνευματικός και εξομολογητής του!

Συνιστούμε στον απερχόμενο δήμαρχο να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να του συστήσει, ως πολιτικός προϊστάμενος του, να πάψει να προκαλεί, γιατί προκαλώντας το κοινό αίσθημα, τον πρώτο που ζημιώνει είναι ο ίδιος. Όσο για τον συμπαθή, κατά τα άλλα, διευθυντή του Δήμου του συστήνομε να σεβαστεί την υπηρεσιακή του ιδιότητα, τον όρκο που έχει δώσει και τον δημοτικό κώδικα, αλλά παράλληλα και το ιερό σχήμα που φέρει και από τούδε και στο εξής να περιοριστεί αυστηρά στα υπαλληλικά του καθήκοντα, όπως επιτάσσει η δεοντολογία και ο νόμος.

«Δικαίωμα στην πόλη»: Σχολιασμός στην απάντηση του διευθυντή του δήμου 2Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close