Εκλογές 2014

«Μπροστά»: Πρόσκληση στους πολίτες της Ελούντας και της Πλάκας το Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η Κίνηση Πολιτών Δήμου Αγίου Νικολάου ΜΠΡΟΣΤΑ προσκαλεί τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον Τουρισμό της περιοχής της Ελούντας και της Πλάκας στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος Ελούντας το Σάββατο 12 Απριλίου 6:30 μ.μ. για να ακουστούν τα προβλήματα, οι απόψεις και τα αιτήματά τους και να αναζητηθούν τρόποι επίλυσης και συνδρομής του Δήμου Αγίου Νικολάου και της νέας δημοτικής αρχής που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Είναι μια ανοικτή πρόσκληση για το μέλλον όλων μας. Μια πρόσκληση για να πάμε μαζί Μπροστά. Σάββατο 12 Απριλίου στις 6.30 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Ελούντας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button