Εκλογές 2014

Ποια ονόματα ακούγονται για την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ

Έως τα μέσα Απριλίου προγραμματίζεται να έχει συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καθορίσει το ευρωψηφοδέλτιο. Ήδη, το κόμμα βρίσκεται σε αναβρασμό για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη λίστα των 42 υποψηφίων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Έθνος, από τα πρώτα ονόματα που έχουν συζητηθεί, φαίνεται πως εκτός του νυν ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή στη μάχη των ευρωεκλογών μπορεί να ριχθούν τρεις βουλευτές, η Σοφία Σακοράφα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι οποίοι θα παραιτηθούν αν κατέλθουν στη μάχη του σταυρού. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις βουλευτές έχουν δηλώσει ότι βρίσκονται στη διάθεση του κόμματος.

Μεταξύ των ονομάτων που συζητιούνται -εκτός ΣΥΡΙΖΑ- είναι οι πανεπιστημιακοί Δ. Χριστόπουλος, Σ. Ρομπόλης, Κ. Βεργόπουλος, Γ. Μυλόπουλος, οι συνταγματολόγοι Γ. Κατρούγκαλος και Κ. Χρυσόγονος, ενώ έχουν προταθεί και οι Α. Λιάκος και Η. Νικολακόπουλος. Ακόμη ο Νικήτας Κανάκης από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, και ο νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κ. Αρσένης.


Υποψήφιοι θα είναι και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, όπως ο Γ. Μηλιός, Α. Καλύβης, Α. Νταβανέλλος και Σ. Παπαδόγιαννη. Τη λίστα θα πλαισιώσουν και άλλα στελέχη του κόμματος, όπως Ε. Πορτάλιου, Νατάσσα Θεοδωρακοπούλου, Δέσποινα Σπανού, Ολγα Αθανανίτου, Σία Αναγνωστοπούλου, Ράνια Σβίγκου, Χρήστος Στάικος, Χρήστος Λάσκος, Πάνος Τριγάζης, Χάρης Γολέμης, Γιάννης Μπουρνούς, Στέλιος Παππάς, Λουκάς Αξελός, Γιάννης Τόλιος, Κώστας Λαπαβίτσας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Αλέξης Μπένος.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button