Εκλογές 2014

Περιοδεία Αρναουτάκη στο Μιραμπέλλο

Ενθουσιώδης αλλά και εγκάρδια ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής του Μεραμβέλου Λασιθίου στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη κατά τη σημερινή περιοδεία του στην περιοχή. Ο κ. Αρναουτάκης συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Λασιθίου του συνδυασμού “Κρήτη Πρώτη Δύναμη”, είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με αγροτικούς και πολιτιστικούς φορείς, ,με επιχειρηματίες αλλά και με πολίτες.

Το εγκάρδιο κλίμα ,η αποδοχή του επικεφαλής αλλά και των μελών του συνδυασμού από τους πολίτες στο Μεραμβέλο έδειξαν για μία ακόμα φορά πως ο κόσμος έχει κρίνει θετικά το έργο, την παρουσία του Σταύρου Αρναουτάκη και της παράταξης του στην περιφέρεια Κρήτης δίνοντας του και ένα σαφέστατο μήνυμα νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη Νεάπολη ο κ. Αρναουτάκης επισκέφτηκε αρχικά τον μητροπολίτη Πέτρας και Χεροννήσου κ. Νεκτάριο με τον οποίο είχαν μία ιδιαίτερα θερμή και εγκάρδια συζήτηση για θέματα της εκκλησίας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης, η αντιπεριφερειάρχης και η αντιπροσωπεία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Λασιθίου επισκέφτηκαν στη Νεάπολη δημόσιες υπηρεσίες, ενώ κατά την περιοδεία τους στην πόλη συζήτησαν με πολίτες και επιχειρηματίες θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής. Κοινή διαπίστωση όλων ότι το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα ο κ. Αρναουτάκης στην περιοχή τους είναι σημαντικό.


Σε εγκάρδιο κλίμα κινήθηκαν και οι συναντήσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης με φορείς των αγροτών και του πολιτισμού στην Κριτσά.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Ο κ. Αρναουτάκης ενημερώθηκε από το προεδρείο του ΤΟΕΒ Μεραμβέλου, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Συνεταιρισμό Γυναικών Κριτσάς όπου συζήτησε με το προεδρείο για τις δραστηριότητες αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του συνεταιρισμού.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού “Κρήτη Πρώτη Δύναμη” μετέβη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Νίκο Ζαχαριάδη και τα μέλη της διοίκησης για τις εξαγωγικές προσπάθειες του συνεταιρισμού που διαφημίζουν στο εξωτερικό την ποιότητα του κρητικού λαδιού.

Όπως είπε ο κ. Αρναουτάκης μετά τις εκλογές η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει τις προσπάθειες της ώστε η Κρήτη να αποτελέσει Αγροδιατροφικό πόλο υψηλού ποιοτικού επιπέδου στον ευρύτερο μεσογειακό, ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο.

Παράλληλα η Περιφέρεια Κρήτης θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τον συντονισμό των παραγωγών της Κρήτης, με στόχο τη δημιουργία ενιαίων δικτύων διανομής, ώστε οι τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στα τοπικά προϊόντα ενώ θα εντείνει τις προσπάθειες της για την πιστοποίηση του συνόλου των αγροτικών προϊόντων της κρητικής γης ως προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης, γεωγραφικής ένδειξης, εγγυημένων παραδοσιακών ιδιότυπων προϊόντων, ορεινών και παραδοσιακών.

Η περιοδεία του κ. Αρναουτάκη, της κ. Πετράκη και της αντιπροσωπείας των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Λασιθίου συνεχίστηκε στο χωριό Κρούστα όπου συζήτησαν με πολιτιστικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής θέματα τοπικής ανάπτυξης.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button