Εκλογές 2014

Π. Δασκαλάκης: «Για ένα Δήμο Ιεράπετρας με βιώσιμη ανάπτυξη»

Παρέμβαση Παύλου Εμμ. Δασκαλάκη, εκπαιδευτικού, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Ιεράπετρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες τοπικές εκλογές στον Δήμο Ιεράπετρας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Είναι κατά γενική ομολογία, η συγκυρία, να αλλάξει πορεία η πολιτική που μέχρι σήμερα εφαρμόζεται στο δήμο μας. Το παλιό μοντέλο έχει εκπέσει στη συνείδηση των πολιτών. Οι συγκυριακές συμμαχίες που ανέδειξαν τη σημερινή δημοτική αρχή, με μοναδικό στόχο «να κερδηθεί ο δήμος Ιεράπετρας» οδήγησαν στα γνωστά αποτελέσματα. Η Ιεράπετρα έχασε. Όχι μόνο γιατί δεκάδες υπηρεσίες έκλεισαν, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται και να καταβάλλεται οικονομικά η δυναμικότερη αναπτυξιακά περιοχή του νομού μας, αλλά γιατί ταυτόχρονα έχασε την αξιοπιστία της και τη φωνή της.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον του τόπου μας. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ή συνεχίζουμε στα χνάρια των ίδιων αποτυχημένων πολιτικών που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα ή Αλλάζουμε πορεία.


Επιβάλλεται, οι ενεργοί κοινωνικά και πολιτικά πολίτες, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια δημοτική παράταξη χωρίς δεσμεύσεις από κόμματα και κάθε είδους συμφέροντα. Μοναδική μας δέσμευση να είναι η προσήλωσή μας στις αρχές της δημοκρατίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης και της περιβαλλοντικής ηθικής, στους θεσμούς, στην κοινωνία και στην καθημερινή μας ζωή. Για μια παράταξη ανεξάρτητη, βασισμένη στη συλλογικότητα και στην ισοτιμία, χωρίς ηγεμονισμούς, με σεβασμό στη διαφορετική προσέγγιση και με συναινετικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button