Εκλογές 2014

Ολα καλά κι όλα ωραία κε Κουνενάκη; (σχολιασμός)

Τα πάντα είναι καλά στον δήμο Αγίου Νικολάου, κατά τον δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη στον απολογισμό που παρουσίασε τη Δευτέρα (31/3) στο χώρο του REX στον Άγιο Νικόλαο. Μέχρι και για νέο γήπεδο Λακωνίων ακούσαμε παρ’ ότι δεν υπάρχει αυτή η φράση στο κείμενο του απολογισμού.

Όμως, μετά από δύο θητείες, κύριε δήμαρχε, δεν μπορούμε να λέμε, ότι η Φιλαρμονική πάει καλά, ότι τελειώνει το γήπεδο στην Αμμούδα όταν έχει καταλεηλατηθεί, ότι η Μαρίνα πάει καλά ενώ θα μπορούσε να μην είχε νοιώσει την οικονομική κρίση η περιοχή εάν λειτουργούσε όπως λειτουργούν σε άλλα σημεία του κόσμου οι Μαρίνες, όπως επίσης η μεταφορά του λιμενικού ταμείου στο δήμο έχει αναβαθμίσει τα πράγματα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ούτε κουβέντα για θέματα, λ.χ.: περί Επιχειρησιακής Βραχασίου Α.Ε. Ο.Τ.Α., περί παραλαβής κοινότητας Βραχασίου, για το κλείσιμο των ζημιών στη Αμμουδάρα όπου τώρα αρχίζει και υποχωρεί ο δρόμος, για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του δήμου που υπολειτουργούν, τίποτα για το Καθαρό, αλλά το κυριότερο, ούτε κουβέντα για τη καθημερινότητα του πληθυσμού, η αξιοκρατία λέξη κενή, ανύπαρκτη τουριστική συνείδηση, δυστυχώς, ουδείς δήμαρχος τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει φροντίσει για τη καλυτέρευση της συμπεριφοράς και παιδείας των κατοίκων του δήμου….. Όμως κάποιες φορές οι λύσεις και οι πρωτοβουλίες δεν έχουν κόστος…… όρεξη και φαντασία αρκεί.

Δεν μηδενίζουμε το έργο που έχει γίνει αλλά, ένας δήμος δεν είναι μόνο ένας περιφερειακός δρόμος. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον συντονισμό των διοικούμενων στον δήμο αγίου Νικολάου από τους διοικούντες………., τα Χριστούγεννα του 2013, στολίστηκαν τα δέντρα και στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Τη μια μέρα το συνεργείο των ηλεκτρολόγων έβαζε φώτα και στόλιζε τα δέντρα, την επομένη το συνεργείο πρασίνου κλάδευε τα δέντρα αφήνοντας κάτω στα στολίδια. Οι περίοικοι ξαναστόλισαν στη συνέχεια τα κλαδεμένα δέντρα !!!


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος στον 104.4 fm

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos
[soundcloud]https://soundcloud.com/toutous/pa58o8lcud8z[/soundcloud]

Από το site του Ρ/Σ 104.4


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button