Εκλογές 2014

Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες της ΔΗΜΑΡ – Α. Ανιψητάκης για την Κρήτη

Στις πρώτες υποψηφιότητες σε περιφέρειες της χώρας κατέληξε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ενώ συζήτησε κατ΄ αρχήν τα βασικά σημεία της συμφωνίας με προσωπικότητες και κινήσεις για τη συγκρότηση του «τρίτου πόλου».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ΔΗΜΑΡ πρόκειται να στηρίξει στην Περιφέρεια Ηπείρου τον Γ. Ζάψα, μέλος της Κ.Ε του κόμματος, στο Βόρειο Αιγαίο τον Γ. Σπιλάνη, πανεπιστημιακό, στην Κρήτη τον Α. Ανιψητάκη, μέλος της Κ.Ε του κόμματος και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τον Β. Τραϊφόρο , επίσης μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες δημάρχων, του Κ. Βλάχου για το Μαρούσι, του Τ. Καφατσάκη στου Ζωγράφου, του Χ. Βοσκόπουλου στην Καισαριανή, του Γ. Αράπογλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα, του Γ. Κονδύλη στον Άλιμο, του Γ. Τσουκαλά νυν δημάρχου στην Ελευσίνα, του Γ. Ιωακειμίδη, νυν δημάρχου, στην Νίκαια και Α. Γ. Ρέντη, του Γ. Βάμβουκα στα Χανιά και του Γ. Χάλαρη στην Θήρα.

Σχετικά με την πορεία συγκρότησης του τρίτου πόλου, τα ηγετικά στελέχη και οι βουλευτές που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση, ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της πολιτικής διακήρυξης για το περιεχόμενο και το στίγμα του, που συμφωνήθηκε με τις συνεργαζόμενες δυνάμεις καθώς επίσης για τις 2-3 εκδοχές του τίτλου του Ευρωψηφοδελτίου στις οποίες υπάρχει το όνομα της ΔΗΜΑΡ.


Σε νέα συνεδρίαση της Ε.Ε την Παρασκευή θα γίνει εκτενής συζήτηση επί των πολιτικών κειμένων της συμφωνίας ώστε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο να εγκριθούν. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων στη Συντονιστική Γραμματεία που συγκροτείται, μεταξύ των οποίων και της κυρίας Μαριλένας Κοππά, όπως η ίδια ανέφερε με την δήλωση ανεξαρτητοποίησής της από το ΠΑΣΟΚ.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Στις αρχές Μαρτίου σχεδιάζεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των προσωπικοτήτων που στηρίζουν το εγχείρημα του τρίτου πόλου και η προεργασία για τις Ευρωεκλογές θα κορυφωθεί στις 10 Μαρτίου σε ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button