ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την πόλη της Σητείας

Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι έφτασε στην πόλη της Σητείας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου καθώς και τον Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Δερμιτζάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την πόλη της Σητείας 1

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον κ. Τσίπρα στελέχη, μέλη, ψηφοφόροι και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή.

Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης χαιρετώντας κι ανταλλάσοντας ευχές με τους πολίτες ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σητείας όπου συναντήθηκε με την διοίκηση, τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά και εκπροσώπους φορέων της περιοχής , οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα που αφορούν την λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά και γενικότερα του τόπου. «Είναι αδικαιολόγητο κι εγκληματικό να μην υπάρχει καρδιολόγος στο Νοσοκομείο της Σητείας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας στην διάρκεια ακολούθως της τοποθέτησης του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την πόλη της Σητείας 2

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε επίσης την αγάπη του για την Κρήτη επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν ευλογημένο τόπο ενώ ειδικότερα για την περιοχή της Σητείας είπε ότι «εδώ είναι του παράδεισου η πύλη».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗΣχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close