Εκλογές 2014

Ο Οδ. Σγουρός υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Η αθρόα προσέλευση πολιτών στο Κινηματοθέατρο Rex την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου επέτρεψε στην Κίνηση Πολιτών Δήμου Αγίου Νικολάου «Μπροστά» να ακούσει τα προβλήματα και τις αγωνίες των δημοτών και να αναδείξει μέσω καθολικής ανοικτής ψηφοφορίας τον επικεφαλής της Κίνησης αλλά και τον αναπληρωτή του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε σύνολο 93 ψηφοδελτίων έλαβαν: Οδυσσέας Σγουρός 61 ψήφους, Μαρία Μαρκάκη 29 ψήφους, Λευκά 3. Σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της περιοχής συνάντηση άμεσης εκλογής, στην οποία είχαμε για πρώτη φορά και γυναίκα υποψήφιο, δόθηκε η ευκαιρία στην Κίνηση να επικοινωνήσει ουσιαστικά και να αφουγκραστεί τις απόψεις, τις ανησυχίες και τις ελπίδες των συμπολιτών του δήμου μας. Το πλαίσιο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων της Κυριακής εντάσσεται στην λογική και κυρίαρχη πεποίθηση της Κίνησης πως ένας σύγχρονος Δήμος εκφράζει όχι μόνο τους ψηφοφόρους του αλλά και όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του (ομοεθνείς και μη). Φιλοδοξία δε της Κίνησης είναι να εκφράσει και αυτούς που δεν έχουν ακόμη δικαίωμα ψήφου : Τα παιδιά μας.

Ο εκλεγμένος επικεφαλής της κίνησης Οδυσσέας Σγουρός, αρχιτέκτων μηχανικός, μετά το πέρας της κατά κοινή ομολογία άψογης διαδικασίας, εξέφρασε την πρόθεση της Κίνησης να συμμετάσχει σε έναν ανοικτό, διαρκή διάλογο χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις  αφήνοντας πίσω τις νοοτροπίες ενός προτύπου που μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση. Η Κίνηση Πολιτών «Μπροστά» προτίθεται να αναζητήσει κοινούς τόπους συνεννόησης με όλους όσοι έχουν εκφράσει με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση συμμετοχής, με πλήρη διαφάνεια προθέσεων και σεβασμό στις αρχές της Κίνησης όπως αυτές έχουν ήδη εκφραστεί και δημοσιοποιηθεί. 


Πρόθεσή μας είναι να διαμορφώσουμε ένα πειστικό σχέδιο και να αποδείξουμε με την κοινή μας στάση πως «κανένας δεν θα είναι μόνος του στην κρίση» . Να κτίσουμε ένα δήμο, ανοικτό, φιλικό και καινοτόμο που θα δίνει προτεραιότητα στη συμμετοχή όλων μας και τη δημιουργικότητα.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! 










Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button