Εκλογές 2014

Ο Μανώλης Θραψανιώτης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον νομό Λασιθίου

Συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με το συνδυασμό «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» Μιχ. Κριτσωτάκης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκε η διακήρυξη και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού. Επίσης δημοσιοποιήθηκαν ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων των περιφερειακών ενοτήτων Ηρακλείου και Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στο νομό Λασιθίου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Μιχάλη Κριτσωτάκη είναι ο Οδοντίατρος Μανόλης Θραψανιώτης.

Ο Μ. Θραψανιώτης γεννήθηκε στις Τάπες Μεραμπέλλου και κατοικεί στον Αγ. Νικόλαο όπου και ασκεί την Οδοντιατρική, ενώ παράλληλα συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου. Αυτοδιοικητικό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετείχε ενεργά ως αιρετός για 20 χρόνια, στον Δήμο Α γ. Νικολάου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες στον πολιτισμό, τον Αθλητισμό την Προσχολική αγωγή και κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου καθώς και Πρόεδρος τού Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αγ. Νικολάου. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Υγείας Λασιθίου, ιδρυτικό μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου Λασιθίου και εκπρόσωπος σήμερα στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.


Φοιτητής της γενιάς του πολυτεχνείου είχε ενεργό συμμετοχή στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα, εντάχθηκε στην Αριστερά, υπηρετώντας ιδέες και άξιες. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ενιαίου Συνασπισμού της Αριστεράς στις εκλογές 1989 και 1990, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές το 2007 καθώς και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Το 2010 συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νομού Λασιθίου με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

  • Μανόλης Αβραμάκης, Αρχ/νας Μηχ/κος – Αγ. Νικόλαος – Ορ. Λασιθίου
  • Δημήτρης Γιαννίδης, Ασφαλιστής- Συντ/στής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου
  • Δημήτρης Δερμιτζάκης, Αγρότης Σητεία
  • Χαράλαμπος Δραγασάκης, Αγρότης, μέλος ΔΣ Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας
  • Νίκος Πάτερος, Δημοτικός Υπάλληλος


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button