Εκλογές 2014

Ο Γιώργος Μηλιαράς στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κουράκη

Μία εξαιρετική υποψηφιότητα,όπως χαρακτηρίζεται, αυτή του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργου Μηλιαρά, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Η συμμετοχή του Γιώργου Μηλιαρά στο ψηφοδέλτιο των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ» είναι ένα ακόμη δυνατό χαρτί για την κοινωνία, δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην σημαντική αυτοδιοικητική γνώση και εμπειρία του ως Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου όσο και στην επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του ως Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πηγή: Νέα ΚρήτηNewsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button