Εκλογές 2014

Ο Batman-άκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Συνήρωες» στον δήμο Ανωγείων

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του, όλη η Κρήτη άρχισε να ασχολείται με τον… υπερήρωα της. Οπως ο Batman ήταν σε επιφυλακή και περίμενε το φωτεινό σήμα στον ουρανό ώστε να σώσει τους κατοίκους της Gotham, έτσι και ο Μανώλης Γραμματικάκης, γνωστός και ως Batman της Κρήτης, δηλώνει έτοιμος να ασχοληθεί με τα κοινά και να δώσει τέλος στα τωρινά δεδομένα της πολιτικής.

Ο κύριος Μανώλης Γραμματικάκης, υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού Συνήρωες, όπως ο ίδιος δηλώνει, είναι φυσικοθεραπευτής στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ανωγείων. Οσοι τον γνωρίζουν του έχουν δώσει το ψευδώνυμο «Batman-άκης», λόγω της κρητικής του ταυτότητας. Ο υποψήφιος μάλιστα έχει κατασκευάσει μόνος του το προσωπικό του Batmobile στα πρότυπα του αγαπημένου του υπερήρωα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο «άνθρωπος νυχτερίδα» της Κρήτης έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα τις θέσεις του κάνοντας γνωστά όλα όσα θέλει να πετύχει αν εκλεγεί. Δείτε όλα όσα είπε ο υποψήφιος στο Δήμο Ανωγείων:

Υποψήφιος σύμβουλος
του συνδυασμού
Συνηρωες ( Σούπερμαν , ζορό , ποπάυ )
κατεβαίνει να αγωνιστεί
για μια νέα ντενεκεδούπολι
υποσχόμενος να γκρεμίσει
κάθε εστία τσιμεντένια
και να πάει φυλακή
όσους έκλεψαν
παιδικά όνειρα
πεινασμένα παιδιά της προόδου
ψηφίστε με
και θα αφήσω ελεύθερες
τις αλάνες σας
δωρεάν μετακίνηση
με οικολογικά ποδήλατα
τέρμα τα φασφουντάδικα
μόνο φαγητό της εργαζόμενης
στο σπίτι μητέρας
κάθε γειτονιά και μια φάρμα
κάθε φάρμα και παγωτά
μουσικά εργαστήρια
μάχες με ξύλινα σπαθιά
ψηφίστε με …ψηφίστε με ψηφίστε με..


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button