Εκλογές 2014

Ν.Δ. Αγίου Νικολάου: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα ακύρωσης της απόφασης»

Επειδή διάφοροι κύκλοι προσπαθούν να εμφανίσουν ότι η πρόσφατη ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Αγ. Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία προτείνεται στους πολίτες η στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Πανίκου Καρατσή, ψηφίστηκε μόνο από δύο άτομα, οφείλουμε να ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια, για τα παρακάτω:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

1. Η σύγκλιση της συνεδρίασης έγινε με όλη την τυπικότητα που απαιτείται. Οι προσκλήσεις προς όλους έγιναν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

2. Η συνεδρίαση είχε απαρτία και κρατήθηκαν πρακτικά, που υπογράφησαν από όλα τα παρόντα μέλη, τα οποία ομόφωνα ψήφισαν όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση. Τα πρακτικά με τις υπογραφές είναι στη διάθεση οποιουδήποτε μέλους της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί να ενημερωθεί.


3. Η ΔΗΜ.Τ.Ο. αποτελεί ένα θεσμικό όργανο του κόμματος, που μεταξύ άλλων, σκοπό έχει να παράγει πολιτική σκέψη και άποψη. Δεν είναι απλώς ένα όργανο “αυθόρμητων χειροκροτητών”, όπως κάποιοι θα ήθελαν, και βεβαίως δεν εννοούμε με αυτό το βουλευτή του κόμματος. Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 3 του κανονισμού της πανελλαδικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, “κύρια αποστολή της ΔΗΜ.Τ.Ο. είναι η συνεχής και άμεση πολιτική παρέμβαση στην τοπική κοινωνία του δήμου”. Ειδικά λοιπόν στην περίπτωση επιλογής προσώπων που πρόκειται να εκπροσωπήσουν την τοπική κοινωνία, οφείλει να έχει άποψη και να την εκφράζει. Πέρα απ’ τον κανονισμό, αυτό επιβάλει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, που οφείλει να έχει μια σοβαρή κομματική οργάνωση ενός δημοκρατικού κόμματος.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

4. Με βάση τα παραπάνω, η οποιαδήποτε συζήτηση περί ακυρότητας ή μη της απόφασης που λήφθηκε από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίου Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας, δεν αποτελεί θέμα ουσίας, μιας και δεν μπορεί να ακυρώσει ή να αλλάξει την άποψη των μελών της, που εκφράστηκε μέσω αυτής της ανακοίνωσης, καθώς επίσης δεν μπορεί να ακυρώσει το θεσμικό της ρόλο. Τέλος, δεν μπορεί η φωνή των κατώτερων μελών της οργάνωσης να είναι ικανή για να εκλέγει τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και να μην είναι ικανή να εκφράσει άποψη για το δήμαρχο Αγ. Νικολάου.

Εκ του γραφείου τύπου 

της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ.Νικολάου

Νέας Δημοκρατίας


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button