ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

O Μανώλης Γλέζος επικεφαλής στο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας

Ο Μανώλης Γλέζος αποδέχεται τελικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την πρόταση του Παναγιώτη Λαφαζάνη και θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας.

Η λίστα Επικρατείας του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην δεύτερη θέση θα βρίσκεται ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.

brands heaven2021

Τρίτη στη λίστα θα είναι η προερχόμενη από την ΕΡΤ δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση, η οποία τον Γενάρη είχε εκλεγεί τέταρτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button