Εκλογές 2014

Κωστής Κουνενάκης: Για τις κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι έχουν ξεκινήσει κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων για οφειλές προς τον δήμο Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Κατανοούμε την ανάγκη διασφάλισης των χρημάτων του δήμου, όπως υπάρχουν και άλλοι τρόποι και όχι να βρεθούν ξαφνικά συμπολίτες μας επιχειρηματίες με άδειους τραπεζικούς λογαριασμούς. Χρήματα που τα χρειάζονται για τις βασικές τους ανάγκες, αλλά και για την πραγματοποίηση εργασιών και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Η ανάλγητη και απερίσκεπτη πράξη του δήμου, μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά σε κλείσιμο δεκάδες επιχειρήσεις, με ακόμα μεγαλύτερη ζημία λόγω αδυναμίας να είναι συνεπείς με τα συμβόλαια τους, ενώ πρέπει να λάβουμε υπόψιν  και την απώλεια θέσεων εργασίας.


Παρά την προσπάθεια μας να πληροφορηθούμε από την οικονομική υπηρεσία αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, στάθηκε αδύνατο αφού προφασίστηκαν τραπεζικό απόρρητο(!), γεγονός το οποίο δεν υφίσταται, αφού ζητήσαμε γενική ενημέρωση και όχι στοιχεία οφειλετών.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Επειδή το θέμα τελεί εις γνώσιν του δημάρχου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, ο οποίος αρνείται να πάρει θέση και παραπέμπει στον αντιδήμαρχο κ. Αικατερινάκη, ζητούμε αντί να νίπτει τας χείρας του, να παρέμβει άμεσα για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης.

Κωστής Κουνενάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος 

δήμου Αγίου Νικολάου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button