ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Κωστής Κουνενάκης: Για τις κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι έχουν ξεκινήσει κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων για οφειλές προς τον δήμο Αγίου Νικολάου.

Κωστής Κουνενάκης: Για τις κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς 1

Κατανοούμε την ανάγκη διασφάλισης των χρημάτων του δήμου, όπως υπάρχουν και άλλοι τρόποι και όχι να βρεθούν ξαφνικά συμπολίτες μας επιχειρηματίες με άδειους τραπεζικούς λογαριασμούς. Χρήματα που τα χρειάζονται για τις βασικές τους ανάγκες, αλλά και για την πραγματοποίηση εργασιών και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Κωστής Κουνενάκης: Για τις κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς 2

Η ανάλγητη και απερίσκεπτη πράξη του δήμου, μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά σε κλείσιμο δεκάδες επιχειρήσεις, με ακόμα μεγαλύτερη ζημία λόγω αδυναμίας να είναι συνεπείς με τα συμβόλαια τους, ενώ πρέπει να λάβουμε υπόψιν  και την απώλεια θέσεων εργασίας.

Παρά την προσπάθεια μας να πληροφορηθούμε από την οικονομική υπηρεσία αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, στάθηκε αδύνατο αφού προφασίστηκαν τραπεζικό απόρρητο(!), γεγονός το οποίο δεν υφίσταται, αφού ζητήσαμε γενική ενημέρωση και όχι στοιχεία οφειλετών.

Επειδή το θέμα τελεί εις γνώσιν του δημάρχου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, ο οποίος αρνείται να πάρει θέση και παραπέμπει στον αντιδήμαρχο κ. Αικατερινάκη, ζητούμε αντί να νίπτει τας χείρας του, να παρέμβει άμεσα για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης.

Κωστής Κουνενάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος 

δήμου Αγίου ΝικολάουΣχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close