Εκλογές 2014

Καθαίρεσαν τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγίου Νικολάου

Σε καθαίρεση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίου Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Λουκάκη προχώρησε  η κεντρική διοίκηση του κόμματος. Την απόφαση υπογράφει ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Γεώργιος Λουλουδάκης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η απόφαση αυτή ελήφθη, μετά τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και σχετίζονται με την ανακοίνωση με την οποία η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Αγίου Νικολάου της Ν.Δ. καλούσε τα μέλη του κόμματος να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Πανίκου Καρατσή και το συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία» στις δημοτικές εκλογές, αλλά και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν από τον κ. Λουκάκη και την Τοπική Επιτροπή για το θέμα.

Σημειώνεται ότι έντονα είχε αντιδράσει ο Βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης με την ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής, χαρακτηρίζοντάς την ως άκυρη.


ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button