ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Καταγγελία για την επικρατούσα κατάσταση στο Βραχάσι

Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή στο σύνολό της και όπως αυτή εκφράζεται από το Δήμαρχο Κο Κουνενάκη τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοσθένη Μεθυμάκη ο οποίος έχει την αρμοδιότητα (?) μετά και την παραίτηση του Αντιδημάρχου Μ.Μαρή και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γ.Φθενάκη.

caffeine adv2020b

Η σύγκληση του Τοπ.Συμβουλίου και η μή συνεδρίασή του χθές αναδεικνύει την απαξίωση των θεσμών και των διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος και είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

              1. Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή γιατί δεν συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο όπως προβλέπει ο Νόμος μια φορά το μήνα.Τον τελευταίο χρόνο έχει συνεδριάσει μόνο τρείς φορές ενώ επί προεδρίας Μ.Πετσαλάκη ο οποίος πιέστηκε να παραιτηθεί επειδή έκανε τη δουλειά του στο ίδιο χρονικό διαστημα είχε συνεδριάσει πάνω από 12 φορές.πισημαίνεται ότι ο Δήμαρχος επιβράβευσε τον νύν Πρόεδρο διορίζοντάς τον Πρόεδρο το πρόσωπο εκείνο που έλλειπε σχεδόν από τις μισές συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου.Μάλλον για να τον επιβραβεύσει και να συνεχίσει απρόσκοπτα την τακτική του.Δυστυχώς εκείνοι που έπρεπε να λάβουν θέση στο ζήτημα αυτό όπως οι εκλεγμένοι και μή του κου Κουνενάκη οι οποίοι ήταν λαλίστατοι μιά εποχή σήμερα εξαντλούνται σε χαριεντισμούς και γλοιώδη φλυναφλήματα στό fb .

neratzoulis neo

               2.  Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι λαμβάνει αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες στο Δημαρχείο όπου αναπτύσσονται μυστικοσυμβούλια και παρασυναγωγές που όμως καμία σχέση δεν έχουν με τη Διοίκηση και τη θεσμική λειτουργία των οργάνων.Είναι ενεικτικές οι δηλώσεις ενός εκ των πρωταγωνιστών της απιστευτης απουσίας από τα κοινά για περί δήθεν “σκοτωμούς” για τα θέματα του Βραχασίου.

                3. Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι δεν έχουμε πλέον στο Βραχάσι Αντιδήμαρχο αλλά ενεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με το χωριό μας και ουσιαστικά δεν μπορεί να ασκήσει καμία αρμοδιότητα!!! Εκεί μας κατάντησαν?

                4. Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι τά πάντα έχουν βαλτώσει και το Τοπικό Συμβούλιο δε ασχολείται με τιποτε.Γιατί άραγε κάποιοι προσπαθούν να μας υπνώσουν? Οταν εμείς δεν πίνουμε νερό στό Βραχάσι γίνονται αρθρόα μικροεργάκια στη Μίλατο δίνοντας οΔήμαρχος τα συντροφικά “διαπιστευτήριά ” του στο γνωστό παραπολιτικό κέντρο που σταμάτησε επί δυό δεκαετίες το χρόνο στο χωριό μας. Ζητούμε την άμεση ενημέρωση του Δημάρχου πρός το Τοπικό Συμβούλιο που αποτελεί το μόνο θεσμικό όργανο στο οποίο πρέπει να αναφέρεται και όχι οι απανταχού ταβέρνες και τα τραπεζώματα.

                 Ζητούμε τέλος να προχωρήσει ο Δήμαρχος οχι με επίπληξη αλλά με όλα όσα προβλέπονται από το Νόμο για τη μή λειτουργία επί τόσους μήνες του Τοπικού Συμβουλίου το οποίο πρέπει να ασχολείται και να γνωμοδοτεί για όλα που απασχολούν το χωριό μας.

Βραχάσι 27 Ιουλίου 2013

Πυρήνας ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Βραχασίου

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button