Europlan

Xaritakis
Debate
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Καταγγελία για την επικρατούσα κατάσταση στο Βραχάσι

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή στο σύνολό της και όπως αυτή εκφράζεται από το Δήμαρχο Κο Κουνενάκη τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοσθένη Μεθυμάκη ο οποίος έχει την αρμοδιότητα (?) μετά και την παραίτηση του Αντιδημάρχου Μ.Μαρή και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γ.Φθενάκη.

“IN_AND_OUT

Η σύγκληση του Τοπ.Συμβουλίου και η μή συνεδρίασή του χθές αναδεικνύει την απαξίωση των θεσμών και των διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος και είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

              1. Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή γιατί δεν συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο όπως προβλέπει ο Νόμος μια φορά το μήνα.Τον τελευταίο χρόνο έχει συνεδριάσει μόνο τρείς φορές ενώ επί προεδρίας Μ.Πετσαλάκη ο οποίος πιέστηκε να παραιτηθεί επειδή έκανε τη δουλειά του στο ίδιο χρονικό διαστημα είχε συνεδριάσει πάνω από 12 φορές.πισημαίνεται ότι ο Δήμαρχος επιβράβευσε τον νύν Πρόεδρο διορίζοντάς τον Πρόεδρο το πρόσωπο εκείνο που έλλειπε σχεδόν από τις μισές συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου.Μάλλον για να τον επιβραβεύσει και να συνεχίσει απρόσκοπτα την τακτική του.Δυστυχώς εκείνοι που έπρεπε να λάβουν θέση στο ζήτημα αυτό όπως οι εκλεγμένοι και μή του κου Κουνενάκη οι οποίοι ήταν λαλίστατοι μιά εποχή σήμερα εξαντλούνται σε χαριεντισμούς και γλοιώδη φλυναφλήματα στό fb .

Mechanical Solutions

               2.  Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι λαμβάνει αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες στο Δημαρχείο όπου αναπτύσσονται μυστικοσυμβούλια και παρασυναγωγές που όμως καμία σχέση δεν έχουν με τη Διοίκηση και τη θεσμική λειτουργία των οργάνων.Είναι ενεικτικές οι δηλώσεις ενός εκ των πρωταγωνιστών της απιστευτης απουσίας από τα κοινά για περί δήθεν “σκοτωμούς” για τα θέματα του Βραχασίου.

                3. Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι δεν έχουμε πλέον στο Βραχάσι Αντιδήμαρχο αλλά ενεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με το χωριό μας και ουσιαστικά δεν μπορεί να ασκήσει καμία αρμοδιότητα!!! Εκεί μας κατάντησαν?

                4. Καταγγέλλεται η Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι τά πάντα έχουν βαλτώσει και το Τοπικό Συμβούλιο δε ασχολείται με τιποτε.Γιατί άραγε κάποιοι προσπαθούν να μας υπνώσουν? Οταν εμείς δεν πίνουμε νερό στό Βραχάσι γίνονται αρθρόα μικροεργάκια στη Μίλατο δίνοντας οΔήμαρχος τα συντροφικά “διαπιστευτήριά ” του στο γνωστό παραπολιτικό κέντρο που σταμάτησε επί δυό δεκαετίες το χρόνο στο χωριό μας. Ζητούμε την άμεση ενημέρωση του Δημάρχου πρός το Τοπικό Συμβούλιο που αποτελεί το μόνο θεσμικό όργανο στο οποίο πρέπει να αναφέρεται και όχι οι απανταχού ταβέρνες και τα τραπεζώματα.

                 Ζητούμε τέλος να προχωρήσει ο Δήμαρχος οχι με επίπληξη αλλά με όλα όσα προβλέπονται από το Νόμο για τη μή λειτουργία επί τόσους μήνες του Τοπικού Συμβουλίου το οποίο πρέπει να ασχολείται και να γνωμοδοτεί για όλα που απασχολούν το χωριό μας.

Βραχάσι 27 Ιουλίου 2013

Πυρήνας ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Βραχασίου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button