Εκλογές 2014

Κ.Κουνενάκης: Απάντηση σε «Δημοτική Συνεργασία» και πρόσκληση στην εκδήλωση της 5ης Μαρτίου

Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με κανέναν συνδυασμό ή υποψήφιο δήμαρχο. Για μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του δήμου μας. Αυτά μας ενδιαφέρουν, σε αυτά ζητούν λύσεις οι πολίτες. Σε αυτά είμαστε ανοιχτοί για διάλογο και αντιπαράθεση. Αλλωστε, η αποδοχή του συνδυασμού στην κοινωνία είναι αυξανόμενη και δεν έχουμε λόγο, ούτε είναι του ήθους μας, να καταφεύγουμε σε άλλες μεθόδους για να τραβήξουμε την προσοχή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Είναι δε ζητούμενο ο κάθε συμπολίτης να ασκεί κριτική, ειδικά όταν εκφράζει αλήθειες. Κριτική και προς τον συνδυασμό μας, αφού αυτό βοηθά να αφουγκραστούμε καλύτερα την κοινωνία. Το ίδιο θα συνιστούσαμε και στους άλλους συνδυασμούς και υποψηφίους.

Όμως, η απάντηση της «Δημοτικής Συνεργασίας» προς τον κ. Γεώργιο Πεπόνη, κρύβει μια αναφορά για: «προσπάθεια συσπείρωσης κάποιων δυνάμεων γύρω από τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας» (υπάρχει στήριξη, η οποία δεν δεσμεύει με κανέναν όρο ή θίγει την ανεξαρτησία του συνδυασμού, αφού δεν αποτελεί κομματικό σχηματισμό, αλλά μια προσπάθεια συσπείρωσης υγειών δυνάμεων του τόπου).


Να το εκλάβουμε ως δημόσια πρόταση για κοινή κάθοδο με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωστή Κουνενάκη; Γιατί μέχρι σήμερα, ιδιωτικά, υπήρχε επιμονή στο πρόσωπο του κ. Καρατσή, όπως και σε κάποιους όρους που ήταν αδύνατον να γίνουν αποδεκτοί. Αν υπάρχει ειλικρινής πρόθεση συνεργασίας, θα βρεθεί κοινός τόπος. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλον συνδυασμό θα έβλεπε θετικά μια συνεργασία.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Συνδημότες, συνδημότισσες, σκοπός μας δεν είναι να διχάσουμε την κοινωνία, ούτε να την αποπροσανατολίσουμε από τα πραγματικά προβλήματα. Πρέπει να δώσουμε μάχες για να στηρίξουμε του συμφέροντα του δήμου. Δεν μηδενίζουμε το έργο κανενός, όμως υπήρχαν πολλά που έπρεπε να γίνουν. Το έργο που περιμένει την επόμενη δημοτική αρχή πρέπει να καλύψει την υστέρηση σε πολλούς τομείς.

Μια πρώτη ιδέα για την φιλοσοφία του συνδυασμού και τους στόχους μας, μπορείτε να έχετε, στην εκδήλωση για την διακήρυξη του συνδυασμού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου, ώρα 18:30, στο ξενοδοχείο Ερμής.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button