Εκλογές 2014

Ιεράπετρα: Υποψήφιος σε 3 ψηφοδέλτια !

«Καταφερτζής» φαίνεται ότι ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ιεράπετρα με καταγωγή από το Ορεινό, ο οποίος έπεισε τους επικεφαλής τριών από τους έξι συνδυασμούς που κατέρχονται στις επικείμενες εκλογές να τον συμπεριλάβουν στις λίστες των υποψηφίων.

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο η κίνηση του υποψηφίου δεν έγινε αντιληπτή ούτε και την ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ωστόσο δύο 24ώρα μετά, η “απάτη” έγινε γνωστή σήμερα από τους επικεφαλής των τριών συνδυασμών οι οποίοι πυρ και μανία που εξαπατήθηκαν αποφάσισαν από κοινού να τον αποπέμψουν από την εκλογική διαδικασία.

Αύριο μάλιστα θα ζητήσουν από το πρωτοδικείο Λασιθίου την ακύρωση της υποψηφιότητας του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον και των τριών παθόντων εξετάζεται το ενδεχόμενο η κίνηση του αυτή να έχει στόχο να προκαλέσει εμπλοκή στην ανακήρυξη των τριών συνδυασμών στα οποία βρέθηκε να συμπεριλαμβάνεται.


Πηγή: Νέα Κρήτη

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button