Εκλογές 2014

Η θέση της Δημοτικής Συνεργασίας για την δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών συμπολιτών μας

Εδω και αρκετές ημέρες υπήρχαν καταγγελίες δημοτών για την κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών έναντι οφειλών προς τον Δήμο Αγίου Νικολάου. Δεν σας κρύβουμε ότι αρχικά πιστέψαμε ότι  δεν είναι δυνατόν είναι αληθινή η ιστορία αυτή ή καλύτερα αρνηθήκαμε να πιστέψουμε ότι σε τέτοιες εποχές θα ερχόταν ο Δήμος Αγίου Νικολάου να αποτελειώσει τοπικές επιχειρήσεις.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η περίπτωση αυτή έχει τουλάχιστον δύο πολύ σημαντικές παραμέτρους. Απο την μία ο οφειλέτης που αδυνατεί να εκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και απο την άλλη ο Δήμος ο οποίος πρέπει να εισπράξει τα οφειλόμενα. Κάπου εκεί όφειλαν να έχουν βρει την χρυσή τομή. Αυτά δεν είναι χρέη μιας χρονιάς , είναι χρέη που έχουν συσσωρευθεί και όφειλαν οι Διοικούντες τον Δήμο να έχουν σαφή εικόνα του προβλήματος και να δώσουν λύση πριν αυτό εξελιχθεί σε πραγματική γάγγραινα για τους συμπολίτες μας αλλά και για τον ίδιο τον Δήμο.

Απο την πλευρά μας θεωρούμε απαράδεκτο το μέτρο της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών γιατί με τον τρόπο αυτό αφαιρείς απο τον οφειλέτη – συμπολίτη σου – την δυνατότητα εξεύρεσης κάποιας ρύθμισης , αφού ακόμα και αν την επιτύχει δεν αποδεσμεύει τον λογαρισμό του ο οποίος δύναται να αποδεσμευθεί μετά την πληρωμή και της τελευταίας δόσης , ενώ ταυτόχρονα ο λογαρισμός αυτός θα του είναι απαραίτητος έναντι της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.


Επειδή το θέμα είναι αρκετά σοβαρό προκαλούμε τον Δήμαρχο να δώσει άμεση λύση και να χρειαστεί και την συναίνεση μας να είναι βέβαιος ότι σε θέματα όπως αυτό θα την έχει. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε εμείς – ως Δήμος – αυτοί που θα περάσουμε βαθύτερα την θηλιά των χρεών στους συμπολίτες μας. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα νομιμοποιήσουμε τις οφειλές. Πρέπει όλοι να μάθουμε ότι δίπλα στα διακαιώματα βρίσκονται και οι υποχρεώσεις , οι οποίες υπάρχουν και διαρκώς αυξάνονται.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Εδώ ακριβώς οφείλουν να υπάρχουν οι ηγέτες , εδώ ακριβώς μπαίνει το θέμα της ηγεσίας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο μιλάμε για παντελή έλλειψη ηγεσίας στον Δήμο Αγίου Νικολάου τα τελευταία επτά χρόνια.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button