Εκλογές 2014

Η θέση της «Δημοτικής Συνεργασίας» για το θέμα του ΒΟΑΚ – Καλό Χωριό

Λυπούμαστε, γιατί αν και τοποθετηθήκαμε στο Δημοτικό συμβούλιο, με απόλυτη ακρίβεια για τη θέση μας , σε ότι αφορά τη διαδρομή του ΒΟΑΚ στο Καλό Χωριό, αυτή δεν αποτυπώθηκε σε κανένα μέσο μαζικής επικοινωνίας. Αυτό βέβαια το έχουμε συνηθίσει και δεν μας εκπλήσσει.

Η θέση μας είναι καθαρή σαν το γάργαρο νερό, και δεν αποδέχεται διαστρέβλωση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τη διατυπώνουμε ξανά για κάθε καλοπροαίρετο.

Ο ΒΟΑΚ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διασχίσει τον κάμπο του Καλού Χωριού, είτε με επιχωμάτωση, είτε με κοιλαδογέφυρα.


Μοναδική λύση η νέα χάραξη πίσω από τους οικισμούς, ή ακόμη καλύτερα με σήραγγα, που θα ενώνει το νέο τμήμα Αγίου Νικολάου -Καλού Χωριού, με τη γέφυρα φρουζή.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Ο σημερινός δρόμος που διέρχεται μέσα από τον οικισμό να μετατραπεί σε εμπορικό δρόμο, με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, που διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει το Καλό Χωριό Ελούντα Νο.2.

Μόνο έτσι θα προκύψουν κατάλληλες συνθήκες για σοβαρές τουριστικές επενδύσεις, θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη, που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, με αποτέλεσμα περισσότεροι άνθρωποι να παραμείνουν στον τόπο τους και να συμβάλουν και στην πληθυσμιακή ανάπτυξη του δήμου μας, αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη και πρωτίστως στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής, του πολυτιμότερου κεφαλαίου για κάθε τόπο, για την προκοπή του.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button