Εκλογές 2014

Η Πελαγία Πετράκη υποψηφία Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Η νυν Αντιπεριφερειάρχης κα Πελαγία Πετράκη θα είναι υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου με το συνδυασμό «Κρήτη – Πρώτη δύναμη» του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Παράλληλα, για το συνδυασμό του κ. Αρναουτάκη υποψήφιοι για τη θέση των τοπικών Αντιπεριφερειάρχων θα είναι οι νυν Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου κ. Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή και Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης. Ουσιαστικά δηλαδή διεκδικεί την επανεκλογή της η ηγετική ομάδα που είχε την ευθύνη της διαχείρισης στην Περιφέρεια Κρήτης και κατά την πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας, με τον κ. Αρναουτάκη να έχει στην προεκλογική ατζέντα ως κεντρικό άξονα προβολής το έργο που επιτελέστηκε κατά την πρώτη θητεία στην Κρήτη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε ότι αφορά τους Περιφερειακούς Συμβούλους του Λασιθίου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις υποψηφιότητες με το ενδεχόμενο να μη μετέχουν έως δύο σημερινοί περιφερειακοί σύμβουλοι.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ορθοπεδικού και Συμβούλου Υγείας κ. Μανόλη Κλώντζα. Ο κ. Γιάννης Γουλιδάκης θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό ενώ ο κ. Σήφης Μηλιός δεν έχει καταλήξει ακόμα σε τελική απόφαση. Πολύ πιθανόν θεωρείται να μην συμμετέχει ο κ. Νεκτάριος Φυγετάκης.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ψηφοδέλτιο θα πλαισιώσουν ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ο κτηνίατρος κ. Στάθης Γραφανάκης από τον Άγιο Νικόλαο, ενώ από τη Σητεία θα συμμετέχουν ο κ. Γιώργος Τσιφετάκης Πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Σητείας, ο κ. Εμμανουήλ Κριθαράκης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων και ο κ. Κώστας Ξενικάκης υπάλληλος ΔΕΗ.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Τέλος, ο κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου για τον οποίο υπήρχε έντονη φημολογία ότι επρόκειτο να συμμετέχει και μάλιστα ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, αναμένεται να μην συμμετέχει ούτε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button