Εκλογές 2014

Η επίσημη εκδήλωση για την ανακοίνωση της διακήρυξης της «Δημοτικής Συνεργασίας»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαρτίου η ανοικτή συγκέντρωση του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Πανίκο Καρατσή, στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ  Αγίου Νικολάου όπου ανακοίνωσε και παρουσίασε τη διακήρυξη και τις αρχές του συνδυασμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην παρουσίαση της διακήρυξης παρευρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες του ευρύτερου δήμου Αγίου Νικολάου.

Το λόγο πήραν αρκετοί από τους υποψηφίους συμβούλους παλαιότεροι αλλά κυρίως νέοι υποψήφιοι, οι οποίοι παρουσίασαν το όραμά τους και τις προτάσεις τους για έναν διαφορετικό Δήμο.


Ο κος Γιώργος Γουναλάκης έκανε έναν αναλυτικό απολογισμό της δραστηριότητας αλλά και των παρεμβάσεων και προτάσεων που κατέθεσε ο συνδυασμός τα τελευταία τρισήμιση χρόνια, δηλαδή στη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου αλλά και τη στάση που τήρησε η «Δημοτική Συνεργασία» στα ζητήματα του Δήμου.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιου δημάρχου κου Πανίκου Καρατσή, δίνοντας το στίγμα μιας ολοκληρωμένης πρότασης για τον τρόπο που θα διαχειριστεί και θα πορευτεί ως δημοτική αρχή.

Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο στοιχείο της βραδιάς είναι ότι είχαν προσκληθεί για πρώτη φορά όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, πρώην δήμαρχοι αλλά και ο πρόεδρος του νυν δημοτικού συμβουλίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μόνο ο πρώην δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Γιώργος Χατζηδάκης.

 


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button