Εκλογές 2014

Γλέζος για ΣΥΡΙΖΑ: Επιπολαιότητες με τις υποψηφιότητες

Ο Μ. Γλέζος εκτός από τις αιχμές προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, επιτίθεται ευθέως και κατά του συνυποψηφίου του Δ. Χριστόπουλου για τις δηλώσεις του σχετικά με την μειονότητα.

Αποφασισμένη εξαρχής ήταν η υποψηφιότητα του για τις ευρεωκλογές, δηλώνει στο «Βήμα της Κυριακής» ο Μανώλης Γλέζος και την αποσυνδέει από τις εξελίξεις με τις αποσύρσεις υποψηφιοτήτων στη Θράκη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πάντως, δηλώνει για το θέμα πως υπήρξε «επιπολαιότητα και μικροκομματισμός».

Ο Μ. Γλέζος παίρνει σαφή θέση κατά του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χριστόπουλου δηλώνοντας για τη μουσουλμανική μειονότητα ότι «δεν είναι ένα συμπαγές σώμα αλλά αποτελείται από Τσιγγάνους ( Ρομά), από Πομάκους και τουρκογενείς».


Σε ότι αφορά τις γερμανικές αποζημιώσεις υπογραμμίζει πως η πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης για το Δίστομο αναφέρει και παραπέμπει στην ουσία στη διακρατική λύση. Συνεπώς μόνο πολιτικά θα λυθεί το θέμα.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button