Εκλογές 2014

«Δημοτική Συνεργασία»: Εστω αργά … «έπεσαν οι μάσκες»

Το τελευταίο διάστημα είχαμε αποφασίσει να σιωπήσουμε και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, σεβόμενοι κυρίως την αγωνία και τις πιέσεις που ασκούνταν σε υποψηφίους προκειμένου να ακολουθήσουν την “χαραγμένη πορεία” που κάποιοι αποφάσισαν εδώ και καιρό.

Δυστυχώς φίλοι μας με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων έπεσαν οι μάσκες που τόσο καιρό κάποιοι κρατούσαν και κρυβόταν πίσω απο αυτές.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αποδείχτηκε περίπτρανα ποιοί είναι οι πραγματικά ανεξάρτητοι στον Δήμο αυτό, ποιοί “άσπονδοι” εχθροί του παρελθόντος συμμάχισαν με στόχο να συνεχίσουν να ολοκληρώσουν την “καταστροφή” που έκαναν στον Δήμο μας μερικά χρόνια πριν αλλά και ποιοί έπαιξαν τον ρόλο του “λαγού” στην προεκλογική αυτή περίοδο.

Για άλλη μια φορά φάνηκε γιατί ο τόπος αυτός δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά. Δυστυχώς η περιοχή μας έχει μάθει να είναι η ουρά των εξελίξεων και ορισμένοι έχουν συνηθίσει στο να έχουν τους πολίτες της περιοχής μας ως “σκλάβους” στην προσπάθεια της μακροημέρευσης τους στα πολιτικά δρώμενα του Νομού. Βλέπεις ορισμένοι δεν διδάχθηκαν απο την αποτυχία , τον χλευασμό αλλα και τον αποκλεισμό πολιτικών φίλων τους.


Πλέον φίλοι μας ο λόγος είναι σε σας.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Εμείς σας ζητάμε να αξιολογήσετε το τι συνέβη ως σήμερα , σας ζητάμε να προσέξετε τις μετακινήσεις των υποψηφίων – οι οποίες έγιναν κατόπιν εντολών ατόμων εξ Ανατολών του Νομού μας – και σας ζητάμε να ψηφίσετε με βάση το συμφέρον του τόπου σας και όχι με βάση τα κορυφαία συμφέροντα μετόχου ξενοδοχειακής μονάδος και παράλληλα επικεφαλή συνδυασμού καθώς και κάποιων εκ των ατόμων που τον ακολουθούν.

Οπως καταλαβαίνετε αγαπητοί μας φίλοι μας έχουμε να πούμε πολλά απο δω και μετά.

Εχουμε την δύναμη να σας κοιτάμε στα μάτια και να μην χαμηλώνουμε τα μάτια μας ποτέ.

Ζητήσαμε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και δεν την βρήκαμε. Γιατί άραγε; Απλά κάποιοι εκτελούσαν μια διατεταγμένη υπηρεσία.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν και ελπίζουμε να βρούν την δύναμη και να αντιδράσουν στις 18 Μαίου.

Οι πολίτες πλέον καλούνται να αντιδράσουν στην τυφλή υπακοή στο σύστημα που τους θέλει να είναι απλοί χειροκροτητές καταστάσεων.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button