Εκλογές 2014

Δήλωση του Γ.Χατζημαρκάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών Γιώργος Χατζημαρκάκης έκανε την παρακάτω δήλωση για το αποτεέλσμα των ευρωεκλογών και το μέλλον του κόμματος.
Παρά το γεγονός ότι η καταμέτρηση των ψήφων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ως Πρόεδρος του πολιτικού σχηματισμού «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» θέλω να απευθυνθώ στους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε εκείνους που δεν πρόλαβαν να μας γνωρίσουν και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Οι «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες», μετά την εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, βρίσκονται πλέον στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας. Παρά τη μηδαμινή προβολή των θέσεών μας από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης, περισσότεροι από 81.000 πολίτες μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Αναγνώρισαν την προσπάθειά μας να εκφράσουμε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με προτάσεις για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» αναδείχθηκαν, μέσα σε μόλις τρεισήμισι μήνες από την ίδρυση τους, ως μια νέα πολιτική δύναμη, η οποία μέσα σε συνθήκες κατακερματισμού, επιχειρεί να εκφράσει μια νέα προοπτική για τη χώρα. Μια δυναμική φωνή των πολιτών που θέτει στο επίκεντρο την προάσπιση του μόχθου του ελληνικού παραγωγικού ιστού, την κοινωνική δικαιοσύνη και τα κυριαρχικά δικαιώματα και συμφέροντα της χώρας.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ο κατακερματισμός οδηγεί στη διατήρηση των συστημικών κομμάτων και την ενίσχυση της “Χρυσής Αυγής”, φαινόμενα που πρέπει να μας προβληματίζουν έντονα.


Ο πολιτικός μας λόγος, όσο ακούστηκε, συσπείρωσε πολίτες και κοινωνικές ομάδες που δεν είχαν εκφραστεί, εξακολουθούν ν’ αναζητούν φωνή έκφρασης και επιδιώκουν εναγωνίως την αλλαγή του κατεστημένου πολιτικού σκηνικού. Συσπείρωσε τους εκφραστές της λογικής, των μικρομεσαίων και της κοινωνίας των πολιτών που δοκιμάζονται σκληρά στην χώρα μας.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Από πολλούς πολίτες ακούσαμε πως δεν πρόλαβαν να μας γνωρίσουν. Διαβεβαιώνουμε πως δεν είμαστε μια πολιτική φωτοβολίδα των ευρωεκλογών. Θα μείνουμε εδώ, παρόντες στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα, γιατί αξίζει να γνωριστούμε και να συμπορευθούμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας καταγράψει το μήνυμα των εκλογών.

Οι «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» φιλοδοξούμε να έχουμε ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στην αναδιάταξη του πολιτικού τοπίου και στη σύνθεση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που επιζητούν νέα έκφραση για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε εδώ, ως δύναμη ενότητας και συνεργασίας, επιδιώκοντας να εκφράσουμε ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button