Εκλογές 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Ματαλλιωτάκη

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Κρήτη Μπορούμε”, που παρουσιάστηκε την περασμένη Κυριακή στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ματαλλιωτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Σ αυτές τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης καλούμαστε να δώσουμε ειλικρινείς απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Κρήτη είτε γιατί εκκρεμούν εδώ και δεκαετίες είτε γιατί προέκυψαν μαζί με την οικονομική κρίση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Από όποια οπτική πολιτική γωνία κι αν βλέπει ο καθένας μας την αυτοδιοίκηση, ένα είναι σίγουρο: σ αυτές τις εκλογές θα πρέπει να καταλήξουμε ότι οι ανάγκες της κοινωνίας και της Κρήτης δεν έχουν χρώμα…

Ως νέος πολιτικός συμμερίζομαι απόλυτα τις αγωνίες των νέων ανθρώπων οι οποίοι αν και διαθέτουν γνώσεις και δεξιότητες αναγκάζονται ή να αναζητούν εργασία στο εξωτερικό ή να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην ανεργία.


Οφείλουμε να τονώσουμε το ηθικό των νέων μας, να σταθούμε δίπλα τους , να τους δείξουμε ότι έχουμε πλάνο αξιοποίησης τους… Οι νέοι θέλουν τη στήριξη των μεγαλύτερων.
Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε όραμα και ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους με νέες πρωτοβουλίες και νέες καινοτόμες ιδέες.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Η ανάπτυξη της Κρήτης πρέπει να στηριχθεί σε πυλώνες που δε θα περιλαμβάνουν μόνο τις υποδομές αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά μας, τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα με εξωστρέφεια και φυσικά με την αξιοποίηση των νέων δυνάμεων της κοινωνίας που δημιουργούν το όραμα για ένα καλύτερο αύριο.

Μόνο η ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης με έργα υποδομής και με σχέδιο και με προοπτική για τον πρωτογενή τομέα, τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό θα δώσει λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας και θα θέσει τις βάσεις της ευημερίας για το σήμερα και το αύριο του νησιού μας. Οι χαμένες ευκαιρίες των προηγούμενων χρόνων σε συνδυασμό με την έλλειψη σχεδίου έχουν στερήσει από την Κρήτη μας την ανάπτυξη που της αξίζει. Σήμερα, που τα προβλήματα είναι ασφυκτικά δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο.

Στην κρίσιμη πολιτική και οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η συμμετοχή νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά, στις Περιφερειακές εκλογές αλλά και στο Περιφερειακό Συμβούλιο μπορεί να μεταφέρει και να μετουσιώσει πολιτικά το όραμα που θα βοηθήσει τον τόπο μας και θα τον φέρει εκεί που του αξίζει.

Γι αυτό και θεωρώ σημαντική την εκπροσώπηση σε αυτές τις εκλογές, της νέας γενιάς που οραματίζεται και δηλώνει έτοιμη να αγωνιστεί.

Είναι τιμή για μένα που ο Σεραφείμ Τσόκας αναγνωρίζοντας την επιστημονική (Διδάσκοντας στο Πολυτεχνείο Κρήτης και διεξαγωγή δεκάδων ερευνών στην Κρήτη) την πολιτική (απέσπασα την προτίμηση της 4ης θέσης στις τελευταίες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου) και την επαγγελματική εμπειρία (διοικητής στο νοσοκομείο Ιεράπετρας) με ενέταξε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης απο το οποίο θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την Κρήτη.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button